Δυάδα με τα φαβορί

Δυάδα με τα φαβορί

Σήμερα στις επιλογές μας θα έχουμε CS:GO και LoL. Αρχίζοντας απ’ το πρώτο θα πάμε στην αναμέτρηση G2 Esports-Gambit για το τουρνουά του IEM Summer όπου και θα πάμε με το διπλό των Ρώσων σε απόδοση 1.55.

Η ομάδα της Gambit είναι σε τρομερή κατάσταση δικαίως θεωρείται η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στον κόσμο έχοντας απ’ την αρχή του 2021 31 νίκες σε 36 αγώνες ενώ έχουν το απόλυτο 3/3 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Με βάση αυτό το στατιστικό θεωρώ ότι εύκολα δύσκολα θα μπορέσουν να νικήσουν τους αξιόμαχος παίχτες της G2 ακόμα μια φορά.

Για το δεύτερο παιχνίδι και το LoL θα πάμε στην αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική του Lec Summer Split ανάμεσα στους Schalke 04 Esports και την G2 Esports όπου θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.45.

Η Schalke αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς ο υποβιβασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας την ανάγκασε να μειώσει πάρα πολύ το μπάτζετ της για το πρωτάθλημα χτίζοντας μια ομάδα με ελάχιστη εμπειρία από αυτό το επίπεδο κάτι που φάνηκε και στην χθεσινή πρεμιέρα στην οποία χάσανε πολύ εύκολα. Απ’ την άλλη η G2 έχει για ακόμα ένα split μια υπερομάδα που τρομαζει όπως φάνηκε και στην χθεσινή τους νίκη απέναντι στους προηγούμενους πρωταθλητές.

Δελτίο
G2 Esports - Gambit CS:GO 2 1.55 0-2
Schalke 04 Esports - G2 Esports LOL- Lec Spring 2 1.45 0-2
Απόδοση Δελτίου: 2.25
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X