Ντεμπούτο dev1ce νίκη η Nip

Ντεμπούτο dev1ce νίκη η Nip

Επιστρέφουμε σήμερα με 2 σημεία απ’ το τουρνουά Flashpoint 3 και Elisa Invitational Summer 2021 Regionals αντίστοιχα. Αρχικά έχουμε το ματς ανάμεσα στους Nip και Anonymo.

Η σουηδική ομάδα πριν 3 εβδομάδες κατάφερε να φέρει εις πέρας μια απ’ τις μεγαλύτερες μεταγραφές στον χώρο των esports τόσο από θέμα prestige όσο και χρημάτων. Ο Δανός σούπερσταρ Nikolai “dev1ce” Reedtz άφησε την Astralis μαζί με την οποία είχε καταφέρει να κερδίσει 4 παγκόσμια 3 απ’ τα οποία σερί για να μεταφερθεί στην σουηδική Nip. Μιλάμε για τον σταθερότερο, πιο αποδοτικό και πιο πετυχημένο παίχτη όλων των εποχών.

Ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί στον χώρο είναι αντίστοιχος της μεταγραφής του Cristiano Ronaldo στην Ρεάλ Μαδρίτης απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα λοιπόν είναι το ντεμπούτο του και δεν βλέπω τίποτα λίγοτερο από ένα εύκολη νίκη. Οι bookers το ξέρουν ρίχνοντας την απλή νίκη στα τάρταρα αλλά εμείς θα πάμε με το 2-0 ειδικά απ’ την στιγμή που οι αντίπαλοι τους είναι μόλις νούμερο 44 στην παγκόσμια κατάταξη. Το δεύτερο ματς είναι το DBL PONEY- AGF. Η ομάδα της DBL αποτελείται από φτασμένος Γάλλους παίχτες που έχουν χτίσει ένα όνομα στον χώρο και τα τελευταία τους αποτελέσματα δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Έχουν 5 συνεχόμενες νίκες με 2-0 σκορ απέναντι σε πολύ καλύτερους αντιπάλους απ’ την AGF, είναι το απόλυτο φαβορί και για αυτό θα τους στηρίξω και σήμερα στο 2-0.

Δελτίο
Ninjas in Pyjama - Anonymo Flashpoint 314/05/21 19:00 2-0 1.66 1-2
DBL PONEY - AGF Elisa Invitational Summer 2021 Regionals14/05/21 21:00 2-0 1.66 1-2
Απόδοση Δελτίου: 2.76
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X