Βασιζόμαστε στους Βραζιλιάνους ακόμα μια φορά

Βασιζόμαστε στους Βραζιλιάνους ακόμα μια φορά

Καλησπέρα σε όλους.

Χθες η ομάδα της Furia έκανε την δουλειά της και με το παραπάνω.

Όχι μόνο πήρε έναν χάρτη απέναντι σε μια ομάδα απ’ το top 3 του κόσμου αλλά κατάφερε να τους νικήσει με το καθαρό 0-2. Έχει ξεκινήσει το τουρνουά με 2/2 νίκες χωρίς να χάσει ούτε έναν χάρτη πράγμα που μου δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σήμερα παίζουν ξανα για το ESL Pro League Season 13 ενάντια σε μια άλλη βραζιλιάνικη ομάδα την Μibr.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη ανάμεσα στις 2 ομάδες και σε συνδυασμό με τις έως τώρα εμφανίσεις τους θα επιλέξω ξανά την Furia σε απόδοση του 1.40. Για το δεύτερο ματς θα επιλέξουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Godsent-Wisla Krakow για το Pinnacle Cup.

Οι διαφορές ανάμεσα στις 2 ομάδες δεν είναι πολύ μεγάλες ωστόσο η Godsent έχουν ξεκάθαρο στατιστικό προβάδισμα έτσι θα επιλέξω τους Godsent να πάρουν τουλάχιστον ένα χάρτη σε απόδοση 1.30. Έχουν 2 μεγάλα ονόματα του βραζιλιάνικου Counter Strike στο ρόστερ τους, ακόμα και αν η κατάσταση τους δεν είναι η καλύτερη πιστεύω ότι σε τέτοιους αγώνες η εμπειρία μετράει. H Wisla δεν είναι σταθερή ομάδα έχει χάσει τουλάχιστον 1 χάρτη στα τελευταία 7 παιχνίδια της κάτι που μπορούν να πετύχουν και οι Godsent αν είναι σοβαροί.

Mibr-Furia 2 (1.40)
Godsent-Wisla Krakow Νικητής τουλάχιστον ενός χάρτη Godsent (1.30)

Δελτίο
Mibr - Furia ESL Pro League Season 1321/03/21 20:00 2 1.4 0-2
Godsent - Wisla Krakow Pinnacle Cup21/03/21 20:00 Νικητής τουλάχιστον ενός χάρτη Godsent 1.3 0-2
Απόδοση Δελτίου: 1.82
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X