Επιλογές από CS:GO και LOL σήμερα

Επιλογές από CS:GO και LOL σήμερα

Απίστευτα πράγματα έγιναν χθες

Σήμερα στα σημεία θα συνδυάσουμε 2 διαφορετικά παιχνίδια καθώς υπάρχουν πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις στα τουρνουά του CS:GO και το ότι βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς δεν μας βοηθάει.

Το είδαμε και χθες που χάθηκε το σημείο για την Liquid που κανείς δε περίμενε αφού κατάφεραν να αποκλειστούν από μια ομάδα 32 ολόκληρες θέσεις χαμηλότερα στην κατάταξη. Απίστευτα πράγματα.

Για σήμερα έχουμε από το ESL Pro League Season 13 την αναμέτρηση Mousesports – Faze επιλέγοντας το 2 σε 1.66 απόδοση.

Εχθές έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στους Vitality παρά την ήττα της με 2-1 για αυτό και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βρουν και ένα θετικό αποτέλεσμα και η συγκυρία με τους Mousesports που πάνε από ήττα σε ήττα είναι ιδανική.

Για το δεύτερο σημείο θα διαλέξουμε από το τουρνουά του LOL- Lec Spring το ματς Vitality – Misfits Gaming διαλέγοντας το 2 σε απόδοση 1.60 απόδοση.

Οι Vitality βρίσκονται στην τελευταία θέση προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και ουσιαστικά δεν προλαβαίνουν την είσοδο τους στα playoffs. Απ’ την άλλη οι Misfits έχουν 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες και παλεύουν για να προλάβουν τα playoffs. Έτσι πιστεύω ότι και από άποψη φόρμας αλλά και από κίνητρο η ομάδα των Misfits έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη

Δελτίο
Mousesports - Faze ESL Pro League Season 1314/03/21 16:30 2 1.66
Vitality - Misfits Gaming LOL- Lec Spring14/03/21 18:00 2 1.6
Απόδοση Δελτίου: 2.66
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X