Ταξίδι στο χώρο των esports

Ταξίδι στο χώρο των esports

Νέα αρχή με μαγικό ταξίδι στο χώρο των esports

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Betone. Μέσα από την στήλη αυτή θα ταξιδέψουμε στο χώρο των esports, ο οποίος διαθέτει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες όσο περίεργο και αν ακούγεται σε μερικούς.

Θα αρχίσουμε με το τουρνουά ESL Pro League Season 13 στο παιχνίδι CS:GO (Counter Strike Global Offensive) απ’ το οποίο θα επιλέξουμε 2 σημεία για την Τετάρτη.

Renegades – OG

Η ομάδα των Αυστραλών Renegades είναι πολύ νεοσύστατη, ασταθής και απαρτίζεται  κυρίως απο ανερχόμενους παίχτες κάτι που δείχνουν και οι μηδενικές νίκες της  έως τώρα στο τουρνουά. Από την άλλη οι OG διαθέτουν ένα πολύ έμπειρο ρόστερ με έναν από τους καλύτερους αρχηγούς στο παιχνίδι “Aleksib” μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα ωστόσο θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και θα νικήσουν εύκολα την σειρά με ένα 0-2.

BIG – Complexity

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι Γερμανοί BIG προέρχονται από μια πάρα πολύ καλή σεζόν το 2020 διαθέτουν ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ ωστόσο το 2021 δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για αυτούς καθώς δυσκολεύονται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο κάνοντας ήττες που κανείς δεν θα περίμενε. Οι Complexity έχουν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα, μπορεί η ικανότητα να υπάρχει αλλά οι πολλές αλλαγές μέσα στο ρόστερ έχουν μπερδέψει εκτός απ’ την ίδια ομάδα και τα αποτελέσματα τους. Θεωρώ πως το παιχνίδι αυτό μπορούν να το χτυπήσουν και οι 2 ομάδες με σκοπό να αρχίσουν να βρίσκουν τον καλό εαυτό τους γι’ αυτό και επιλέγω το σημείο του Over 2.5.

Δελτίο
Renegades - OG ESL Pro League Season 1310/03/21 13:00 0-2 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2.05 0-2
BIG - Complexity ESL Pro League Season 1310/03/21 20:00 OVER 2,5 1.97 2-0
Απόδοση Δελτίου: 4.04
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X