Δυάδα με Ουαλία και Κροατία

Δυάδα με Ουαλία και Κροατία

Πάμε σε δύο ματς από τα Προκριματικά του Μουντιάλ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Εσθονίας με την Ουαλία.

Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά το εντός 2-0 επί της Λευκορωσίας η Εσθονία κι ανέβηκε στην 4η θέση παραμένοντας -έστω μαθηματικά- στη διεκδίκηση της 2ης θέσης (-4 από Τσεχία με αγώνα λιγότερο και Ουαλία που υποδέχεται απόψε).

Πήρε σημαντική ισοπαλία στην Πράγα με 2-2 και παρέμεινε ισόβαθμη με την Τσεχία στη 2η θέση, έχοντας αγώνα λιγότερο η Ουαλία. Μήνυμα στήριξης στον Γουόρντ έστειλε ο Βάτσλικ: «Τέτοιο αυτογκόλ είναι εφιάλτης για όλους τους τερματοφύλακες, ειδικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ψηλά το κεφάλι Ντάνι». Θέση βασικού διεκδικεί ο Χάρι Γουίλσον. Ξανά εκτός ο Μπέιλ, αλλά και ο αμυντικός Ντέιβις. Πάμε με το διπλό.

Από την άλλη θα επιλέξουμε τον άσο στο παιχνίδι της Κροατίας με την Σλοβακία.

Σοβαρή και ουσιαστική έδειξε στη Λάρνακα, αφού δεν είχε πρόβλημα να προσπεράσει το εμπόδιο της Κύπρου, επικρατώντας με το ευρύ 3-0. «Πρέπει να σεβαστούμε την Σλοβακία η οποία είναι top ομάδα. Στόχος μας να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται ώστε να σιγουρέψουμε την παρουσία μας στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η Ρωσία έχει δύσκολο ταξίδι στην Σλοβενία, για εμάς θα είναι καλή ευκαιρία με νίκη να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο Κατάρ» τόνισε ο προπονητής Ντάλιτς.

Δελτίο
Εσθονία - Ουαλία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου11/10/21 21:45 2 1.6 0-1
Κροατία - Σλοβακία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου11/10/21 21:45 1 1.46 2-2
Απόδοση Δελτίου: 2.34
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X