Δυάδα με... διπλά

Δυάδα με... διπλά

Ξεκινάμε τη δυάδα μας με το ματς της Αλκορκόν με τη Μπούργος.

Η τεχνολογία αδυνατεί πλέον να βρει φρένα για να επιβραδύνουν έως ότου φρενάρουν την ιλιγγιώδη πτώση της Αλκορκόν. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε τη Σοσιεδάδ Β και διασύρθηκε χάνοντας με 4-1, καταγράφοντας την 7η ήττα της στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Το κλίμα στις τάξεις της κάκιστο (μερίδα οπαδών της μπήκε με καθυστέρηση στο γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση), η κριτική καυστική και σκληρή προς όλους, με διάφορες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως (στον Ανκέλα που φαγώθηκε έντεχνα από τον αθλ. διευθυντή, δεν του επιτράπηκε το καλοκαίρι άποψη για τις μεταγραφές, αλλά τους τις επέβαλαν, οπότε κάποιοι μίλησαν για μίζες που έβγαλα οι πονηροί).

Το επαρχιώτικο ντέρμπι του Μπούργος της περασμένης αγωνιστικής, ανέδειξε νικήτρια την ομώνυμη ομάδα, που επιβλήθηκε στην έδρα της επί της Μιραντές με 1-0.

Πάμε στο διπλό.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Βενεζουέλας με τον Ισημερινό.

Κρατάει την καλή παρουσία ενάντια στη Βραζιλία, παρότι ηττήθηκε με 3-1 εντός. Ήταν φανταστική για ένα ημίχρονο με τη Βολιβία, με 3-0 πήρε τη νίκη εντός, παραμένοντας σε τροχιά απευθείας πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ.

Θα πάμε και εδώ με το διπλό.

Δελτίο
Αλκορκόν - Μπούργος Β' Ισπανίας10/10/21 19:15 2 3.2 1-0
Βενεζουέλα - Ισημερινός Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου10/10/21 23:30 2 2.2 2-1
Απόδοση Δελτίου: 7.04
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X