Με γκολ και ισοπαλία

Με γκολ και ισοπαλία

Πάμε σε μια δυάδα από τα σημερινά παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Ισλανδίας με την Αρμενία.

Κινείται σε ρηχά νερά η Ισλανδία. Άνευ νίκης σε τρία ματς το Σεπτέμβριο και δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Απέχει 7 βαθμούς από τη 2η θέση. Ήττα από Ρουμανία, ισοπαλία εντός με Βόρεια Μακεδονία, ήττα 0-4 από τη Γερμανία. Πάλι καλά να λέει που δέχτηκε μόλις 4 γκολ. Μπορούσε και… χειρότερα. Πολύ πεσμένη η Εθνική του Άρναρ Βίνταρσον.

Άρχισε εξαιρετικά τον όμιλο με 3 σερί νίκες. Πήρε το «Χ» με τη Βόρεια Μακεδονία, αλλά στο ντέρμπι κορυφής με τη Γερμανία ήταν εκτός τόπου και χρόνου (0-6). Τα έκανε… μαντάρα και εντός έδρας με το Λιχτενστάιν (1-1), για να δέσει το γλυκό και πλέον να βρίσκεται σε μπλεξίματα.

Πάμε στο διπλό.

Στο άλλο παιχνίδι η Λετονία υποδέχεται την φορμαρισμένη Ολλανδία.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που διεξήχθη στις 7 Σεπτεμβρίου απέσπασε λευκή ισοπαλία από το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα για την έκτη αγωνιστική των ομίλων. Παρατάχθηκε με πολυπρόσωπη άμυνα και είχε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες σε προσπάθειες των Γκουτκόβσκις και Ούλντρικις. Με σούπερ εμφάνιση διέλυσε 6-1 την Τουρκία στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και πήρε εκδίκηση για την εκτός έδρας ήττα με 4-2 στην πρεμιέρα των ομίλων.

Πάμε στα 4-6 γκολ.

Δελτίο
Ισλανδία - Αρμενία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου08/10/21 21:45 2 3.42 1-1
Λετονία - Ολλανδία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου08/10/21 21:45 4-6 ΓΚΟΛ 2.7 0-1
Απόδοση Δελτίου: 9.23
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X