Δυάδα με Γουϊνέα και Ιταλία

Δυάδα με Γουϊνέα και Ιταλία

Πάμε σε μια δυάδα

Ξεκινάμε τη δυάδα μας με το παιχνίδι του Σουδάν με τη Γουϊνέα.

Αποτελεί «πλήγμα» για το Σουδάν το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο «σπίτι» του. Η αφρικανική Ομοσπονδία θεώρησε ακατάλληλα τα γήπεδα που υπάρχουν στη χώρα και αρχικά ζήτησε τη φιλοξενία των Αιγύπτιων. Οι «φαραώ» αρνήθηκαν και στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα του Μαρόκου. Τη βρήκε ανοιχτή με την προϋπόθεση να γίνει ο μεταξύ τους αγώνα του β’ γύρου στην Καζαμπλάνκα. Οπότε δεν μπορεί να τρέφει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση του ομίλου και προετοιμάζεται για το ερχόμενο Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

Πήγε ακόμα πιο πίσω στη μάχη της πρώτης θέσης η Γουινέα. Ο εντός έδρας αγώνας με το Μαρόκο στις αρχές Σεπτεμβρίου για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης αναβλήθηκε λόγω του πραξικοπήματος και έτσι ο αγώνας ορίστηκε για τις 12 του μηνός στο Μαρόκο. Οπότε έχασε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον κυνηγάει ένα «θαύμα» για να αντιστρέψει την κατάσταση. Επιλέγουμε το διπλό.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισπανία για το Nations League.

Εμφάνισε ακρίβεια «κατά συρροή δολοφόνου» στη Λίγκα Εθνών. Έπαιξε με Ολλανδία, Πολωνία και Βοσνία στο γκρουπ, πήρε με όλες «νίκη – ισοπαλία» και με 3-3-0, άφησε πίσω της την Ολλανδία, τον περασμένο Νοέμβρη. Το… μεθύσι μετά την κατάκτηση του Euro την κράτησε στο «Χ» (1-1) με τη Βουλγαρία, οι χαμένες ευκαιρίες (και πέναλτι) στο 0-0 με την Ελβετία, για να έρθει το ξέσπασμα (5-0 τη Λιθουανία). Βρίσκεται στο «+6» από την Ελβετία, αλλά με δύο ματς περισσότερα, «παίζεται» η πρωτιά.

H Ισπανία συμμετείχε στον πιο «βαρύ» όμιλο της Λίγκας Εθνών (Γερμανία, Ελβετία, Ουκρανία). Ο απολογισμός 2-2-1 στα πρώτα 5 ματς την κρατούσε 2η, αλλά στο τελευταίο διέλυσε (6-0) τη Γερμανία στη Σεβίλλη και τερμάτισε 1η. Θα επιλέξουμε τον άσο.

Δελτίο
Σουδάν - Γουϊνέα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου06/10/21 19:00 2 1.8 1-1
Ιταλία - Ισπανία Nations League06/10/21 21:45 1 2.4 1-2
Απόδοση Δελτίου: 4.32
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X