Δυάδα με διπλά σε Αγρίνιο και Ρεάλ

Δυάδα με διπλά σε Αγρίνιο και Ρεάλ

Πάμε σε δύο διπλά

Ξεκινάμε με το ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Δεν άξιζε να φύγει ηττημένος από τη Λαμία και η προσπάθειά του δικαιώθηκε στην εκπνοή ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η δικαίωση ήρθε στην εκπνοή, με τον Μπαρμπόσα να εκτελεί «γλυκά» φάουλ και τον Βαρόνε να σκοράρει με το… γόνατο. «Ο πόντος ήταν το λιγότερο που αξίζαμε, η αντίδραση που βγάζουμε δείχνει τον χαρακτήρα και την ποιότητά μας», σχολίασε ο Αναστασίου.

Κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με «κατεβασμένα χέρια» 2-0. Το αποτέλεσμα έφερε γκρίνια και για τις επιλογές του κόουτς Μιλόγεβιτς, πραγματοποιήθηκε ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο για να δοθούν εξηγήσεις για τη μη βελτίωση της εικόνας μέχρι στιγμής, έχει τελειώσει προ πολλού η περίοδος χάριτος. Πάμε στο διπλό.

Από την άλλη πάμε στο Χετάφε-Ρεάλ Σοσιεδάδ. Προχωράει ολοταχώς για να σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ, καθώς γνώρισε την 7η σερί ήττα της, αυτή τη φορά με 2-0 στην έδρα της Μπέτις. Στα σόσιαλ μίντια έγινε viral το «Μisión Crystal Palace», καθώς η αγγλική ομάδα μετά από 7 ήττες το 2017/18 κέρδισε την πρωταθλήτρια Τσέλσι. Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEL και δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αυτή τη φορά στην έδρα της με 1-1 απέναντι στη Μονακό. Και εδώ διπλό.

Δελτίο
Παναιτωλικός - ΑΕΚ Super League03/10/21 16:00 2 1.7 1-3
Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ Πριμέρα Ντιβιζιόν03/10/21 19:30 2 2.22 1-1
Απόδοση Δελτίου: 3.77
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X