Με τη φόρα της Γιουβέντους

Με τη φόρα της Γιουβέντους

Ακόμα μια δυάδα από τα σημερινά παιχνίδια

Ξεκινάμε με το ντέρμπι του Τορίνο καθώς η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Γιουβέντους.

Το εκτός έδρας ματς με τη Βενέτσια βρήκε τη πρώτη σε θέση φαβορί και παρά το ότι δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο, έδειχνε μεγαλύτερη ευχέρεια στο να επιτεθεί και να απειλήσει. Όπως με τη Λάτσιο, έτσι και με τη Βενέτσια, η Τορίνο προηγήθηκε, αλλά δεν το κράτησε επειδή ο Τζιτζί έκανε πέναλτι! Σκανδαλιστική ομοιότητα στα δύο ματς, αλλά το σίγουρο είναι ότι η «γκρανάτα» εμφανίζεται όλο και καλύτερη, δεν έχει σχέση καν με την ομάδα της περασμένης διετίας.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι ήταν διατεθειμένη να αμυνθεί. Παρά το ότι στον συγκεκριμένο τομέα απογοητεύει στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη τα καταφέρνει άριστα. Εν τέλει πήρε τη νίκη με τον πιο ιταλικό τρόπο για αυτό και θα πάμε με το διπλό σήμερα.

Στο άλλο ματς, η Νις υποδέχεται τη Μπρεστ για τη Λιγκ 1.

Έκανε… περίπατο στο «Ζοφρί Γκισάρ» επικρατώντας με 3-0 της Σεντ Ετιέν. Ήταν συμπαγής αμυντικά. Όποτε χρειάστηκε, φώναξε «παρών» ο πορτιέρε Μπενίτεζ που κάνει εξαιρετική σεζόν και με το δίδυμο Ντελόρ-Γκουιρί να είναι on fire ξεπέρασε το εμπόδιο των «στεφανουά» και δείχνει ικανή όχι μόνο να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο που έθεσε ως στόχο στην έναρξη της σεζόν ο νεοαφιχθείς πρωταθλητής προπονητής με τη Λιλ, Γκαλτιέ, αλλά ακόμη περισσότερα.

«Βαρύ» το κλίμα στην Μπρεστ που έχει ξεκινήσει κάκιστα τη χρονιά επί εποχής Ντερ Ζακαριάν. Με 4 ισοπαλίες σε 8 αγωνιστικές είναι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τον άλλοτε τεχνικό της Μονπελιέ να νιώθει μεγάλη πίεση και να βγάζει μεγάλο εκνευρισμό μετά το ματς με τη Μετς.

Πάμε στον άσο εδώ.

Δελτίο
Τορίνο - Γιουβέντους Α' Ιταλίας02/10/21 19:00 2 1.95 0-1
Νις - Μπρεστ ABA League02/10/21 22:00 1 1.62 2-1
Απόδοση Δελτίου: 3.16
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X