Με την Τβέντε και το Χ στην Ιταλία

Με την Τβέντε και το Χ στην Ιταλία

Πάμε σε μια ακόμα δυάδα

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Γκρόνιγκεν με τη Τβέντε.

Στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται στον πρώτο ενάμιση μήνα της φετινής σεζόν θα ήταν αδύνατο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” απέναντι στον υπερηχητικό Άγιαξ.

Η Τβέντε ήταν η κορυφαία ομάδα της Eredivisie για τον μήνα Σεπτέμβριο πέρα από κάθε αμφιβολία. Διότι για την Τβέντε το να πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές ενός μήνα αποτελεί σίγουρα σπουδαίο επίτευγμα. Μία επιτυχία που παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις διότι αντίπαλοι σε αυτό το διάστημα ήταν κατά σειρά οι Ουτρέχτη, Φίτεσε, Άλκμααρ και Χέρενφεν, ομάδες δηλαδή που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάμε με το διπλό.

Ταξιδεύουμε στην Ιταλία για το Λέτσε-Μόντσα.

Τρίτη διαδοχική επιτυχία για τη Λέτσε κόντρα στην Τσιταντέλα, ο απολογισμός αυτός αρμόζει στο ποιοτικό ρόστερ. Μπορεί στα πρώτα ματς να απογοήτευσε, ωστόσο φαίνεται ότι βρίσκει τα πατήματά της και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει εντός των αποδυτηρίων. Το βασικό ζητούμενο, βέβαια, είναι να έχει σταθερή παρουσία και να μην φανερώσει και φέτος έλλειμμα προσωπικότητας, στοιχείο που τη συνόδευσε την τελευταία διετία.

Το αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-2-1) της Μόντσα πέρασε στην ιστορία, αν και το θέμα είναι να αποδώσει με συνέπεια και συνέχεια, προκειμένου να διεκδικήσει πειστικά την άνοδο, κάτι που το ρόστερ επιβάλλει.  Πάμε στο Χ.

 

Δελτίο
Γκρόνινγκεν - Τβέντε Α' Ολλανδίας01/10/21 21:00 2 2.62 1-1
Λέτσε - Μόντσα Β' Ιταλίας01/10/21 21:30 Χ 3.4 3-0
Απόδοση Δελτίου: 8.91
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X