
Πάμε για το +1
Χάσαμε χθες στο -1, πάμε για επιστροφή απόψε
Παίξαμε σύστημα 4-5, σκαλώσαμε στα τρία κερδισμένα ματς. Σήμερα πάω ξανά με το ίδιο πλάνο, αλλά με προσεγμένα ματς.
Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία. Δεν ξέρω αν η ομάδα του Περιστερίου δείξει χαρακτήρα, αλλά από ομάδες…δυσκοίλιες δεν περιμένω πολλά γκολ.
2-3 γκολ βλέπω και στο τουρκικό κύπελλο και το ματς της Αλάνιασπορ. Δεν είναι στα καλά της η Αλάνια, η Ερζουρούμσπορ λίγα πράγματα, νομίζω πως το ματς δεν θα ανοίξει.
Στη Θεσσαλονίκη, περιμένω επίσης κλειστό ματς. Ο Αρης δεν ανοίγεται πολύ, η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ άλλαξε, θα προτιμήσω την ισοπαλία.
Στο ματς της Φενέρ στην Τουρκία, θα πάω και εδώ με τα γκολ. Στα 2-3 νομίζω πως θα κινηθεί το ματς, δεν έχουν λόγο να το ανοίξουν περισσότερο.
Φινάλε με Ολλανδία. Η Βίλεμ συνεχίζει να παραπαίει και δεν σηκώνει κεφάλι, μεγάλη ευκαιρία για την Γκρόνινγκεν να πάρει το τρίποντο.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Ατρόμητος - Λαμία Super League14/01/21 17:15 | 2-3 ΓΚΟΛ | 2 | |||
Αταλάντα - Κάλιαρι Κύπελλο Ιταλίας14/01/21 22:15 | 2-3 ΓΚΟΛ | 2.5 | |||
Αρης - ΑΕΚ Super League14/01/21 19:30 | Χ | 3.15 | |||
Φενέρμπαχτσε - Κασίμπασα Κύπελλο Τουρκίας14/01/21 19:45 | 2-3 ΓΚΟΛ | 2.15 | |||
Βίλεμ - Γκρόνινγκεν Α' Ολλανδίας14/01/21 22:00 | 2 | 2.2 |




Δυάδα με Τσέλσι – Λος Άντζελες και Μπόκα Τζούνιορς – Μπενφίκα

Δυάδα με Παναμάς – Γουαδελούπη και Τζαμάικα – Γουατεμάλα

Μονό με το Τσέλσι – Λος Άντζελες

Τετράδα με Εuro U19, Ιρλανδία και Παγκόσμιο Κύπελλο

Τετράδα με Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Δυάδα με Ισπανία και Ιταλία

Μονό με το Μιραντες – Οβιέδο

Δυάδα με Παρί – Ατλέτικο και Αγγλία κ21 – Σλοβενία κ21

Τριάδα με Εθνικές Νέων

Δυάδα από την Αμερική