Με τα γκολ στη Λαμία και το Χ στη Ρώμη

Με τα γκολ στη Λαμία και το Χ στη Ρώμη

Πάμε σε μια ακόμα δυάδα

Ξεκινάμε με το ματς της Λαμίας με τον Παναιτωλικό.

Πραγματοποίησε δεύτερη κολλητή καλή εμφάνιση κόντρα σε ισχυρό αντίπαλο, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ και παρέμεινε χωρίς βαθμό. «Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για εμάς», το μήνυμα που έστειλε ο κόουτς Γρηγορίου, ο οποίος πιστώνεται την καλή εικόνα της ομάδας με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ ακόμα και στην ήττα της πρεμιέρας από τον Βόλο κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει βλέποντας την πορεία της ομάδας της Μαγνησίας.

Έμεινε με τα εύσημα για την καλή του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπόρεσε να έχει και βαθμολογικό όφελος (ήττα 2-1 εντός). Δεύτερο ματς που δεν καταφέρνει να κερδίσει στο Αγρίνιο, το μοναδικό τρίποντο έχει έρθει μακριά από το γήπεδό του.

Πάμε στα 2-3 ΓΚΟΛ.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Λάτσιο με τη Ρόμα.

Ταξίδεψε στο Πιεμόντε για να αντιμετωπίσει την Τορίνο και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορούσε να επιτεθεί, ενώ στην άμυνα κρατούσε καλά για ένα διάστημα, πριν αρχίσουν οι «ρωγμές». Την Πέμπτη υποδέχεται τη Λοκομότιβ Μόσχας για το Γιουρόπα Λιγκ. . «Τέσσερα στα πέντε» για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, μπορεί να μην έπαιξε εντυπωσιακά, πλην όμως αντέδρασε μετά την ήττα στη Βερόνα και αυτό είναι το πλέον σημαντικό τη δεδομένη στιγμή. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Ζόρια για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Πάμε στο Χ.

Δελτίο
Λαμία - Παναιτωλικός Super League26/09/21 18:15 2-3 ΓΚΟΛ 1.97 2-2
Λάτσιο - Ρόμα Α' Ιταλίας26/09/21 19:30 Χ 3.51 3-2
Απόδοση Δελτίου: 6.91
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X