Κλείνουμε με δύο άσους

Κλείνουμε με δύο άσους

Δύο ακόμα άσοι σήμερα

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Αζαξιό με τη Νιορ.

Με… όπλο την καλή της αμυντική λειτουργία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Ligue 2. «Είμαστε δεύτεροι, φαίνεται πως φέτος υπάρχει προοπτική στην ομάδα, αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι», δηλώνει ο προπονητής των Κορσικανών, Ολιβιέ Πανταλονί.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και δις σκόρερ τον Μπιλάλ Μπουτομπά (15′, 64′) που είχε και δοκάρι, επέστρεψε στα τρίποντα. Επικράτησε με 2-0 της Γκινγκάμπ και πήρε βαθιά ανάσα έπειτα από 3 αγωνιστικές, όπου είχε μόλις έναν βαθμό συγκομιδή. Σημαντικό γεγονός στους φιλοξενούμενους η επιστροφή του επιθετικού Ιμπραΐμ Σισοκό στις υποχρεώσεις της ομάδας έπειτα από 18 μήνες. Πάμε με τον άσο.

Στο άλλο ματς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ήταν εξαιρετικά οργανωμένη μεσοαμυντικά, ο προπονητής της είχε διαβάσει άριστα το παιχνίδι και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) στην έδρα της πρωταθλήτριας Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο προπονητής, Μαρθελίνιο, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας.

Πιστοποίησε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 επί της Χετάφε. Η δεύτερη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές είχε την… αύρα του Φαλκάο, που στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο μπήκε σαν αλλαγή στο 71ο λεπτό και σκόραρε 10 λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Πάμε με τον άσο.

Δελτίο
Αζαξιό - Νιορ Β' Γαλλίας21/09/21 21:00 1 1.78 0-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγιεκάνο Primera Division21/09/21 23:00 1 1.9 1-2
Απόδοση Δελτίου: 3.38
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X