Δυάδα Ιταλίας

Δυάδα Ιταλίας

Πάμε σε μια δυάδα από την Ιταλία

Ξεκινάμε τη δυάδα μας με το παιχνίδι της Αλεσάντρια με την Ασκολι.

Σταθερά στο μηδέν η νεοφώτιστη, αξιόμαχη, αλλά με δεδομένους ποιοτικούς περιορισμούς, το θετικό είναι ότι δεν σταματάει να ψάχνει τη βελτίωση. Βέβαια, η σωτηρία ήταν εξ ορισμού δύσκολη και τέτοια αποδεικνύεται.

Η Ασκολι υποδέχθηκε την Μπενεβέντο και ήθελε να συνεχίσει την αψεγάδιαστη παρουσία της στο πρωτάθλημα. Πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Αντρέα Σοτίλ, πιθανότατα αυτό το «στοπ» θα ωφελήσει, καθώς οι «τρυποκάρυδοι» δεν διαθέτουν ρόστερ για άνοδο. Ουδείς αγνοεί ενδεχόμενη υπέρβαση, ωστόσο ακόμη και τα πλέι οφ θα είναι σπουδαία επιτυχία.

Πάμε στο διπλό.

Από την άλλη έχουμε τον αγώνα της Μπολόνια με τη Τζένοα. Βαρύ το 6-1, αλλά ήρθε από τους πρωταθλητές και δεν είναι ικανό να αναιρέσει την καλή εικόνα στα υπόλοιπα ματς, τα οποία την έφεραν στους 7 βαθμούς. Μάλιστα, ο τεχνικός Σίνισα Μιχάιλοβιτς είδε το όφελος μέσα στη συντριβή, κάνοντας λόγο για χρήσιμη προσγείωση, αφού είχε διαπιστώσει φαινόμενα έπαρσης μετά το «Χ» στην έδρα της Αταλάντα και την επικράτηση επί της Βερόνα.

Το εις βάρος της Τζένοια 2-1 από τη Φιορεντίνα δεν αλλάζει την εικόνα… πέρασε και δεν ακούμπησε με τους εκπροσώπους της Τοσκάνης.

Θα πάμε με τα 2-3 ΓΚΟΛ.

Δελτίο
Αλεσάντρια - Ασκολι Β' Ιταλίας21/09/21 19:00 2 2.9 1-3
Μπολόνια - Τζένοα Α' Ιταλίας21/09/21 19:30 2-3 ΓΚΟΛ 1.97 2-2
Απόδοση Δελτίου: 5.71
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X