Ο Ατρόμητος δεν θα δυσκολευτεί

Ο Ατρόμητος δεν θα δυσκολευτεί

Πάμε σε μια δυάδα με ματς από την Super League και την Μπουντεσλίγκα

Ξεκινάμε το παιχνίδι της Αουε με την Πάντερμπορν από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Δεν μπόρεσε η Άουε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα που είχε για παραπάνω από ένα 20λεπτο στην εντός έδρας αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Τσβάιτε Λίγκα απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Κάποια στιγμή θα ερχόταν. Η πρώτη ήττα για την Πάντερμπορν στη φετινή Τσβάιτε Λίγκα είναι γεγονός. Υποδέχθηκε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Σάλκε και το γκολ του Τερόντε στο 63’ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και έδωσε τη νίκη στους «βασιλικούς μπλε». Διακόπηκε ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων και συνολικά πέντε διαδοχικών αγώνων χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα στη λίγκα. Θα πάμε με το διπλό.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του, Άνχελ Λόπεθ, είχε προειδοποιήσει πριν από το ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό πως η ομάδα του θα ήταν ανταγωνιστική και το απέδειξε περίτρανα με το 0-0 που απέσπασε. Η κακή εικόνα των φιλικών είχε σηκώσει πρόωρη κουβέντα για το μέλλον του Ισπανού κόουτς, ο οποίος πήρε «ανάσα» με τον βαθμό στο «Καραϊσκάκης», ωστόσο στα ματς που έρχονται (ακολουθεί το εκτός με τον Βόλο στις 23/9) η ισοπαλία δεν θα είναι αρκετή. Ο Γιαννιώτης επέστρεψε με ελεύθερη μεταγραφή και θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Έμεινε στο 0-0 την πρώτη αγωνιστική στο εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, θετικός κρίνεται ο πόντος. Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός Γιάννης Αναστασίου (αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο του Ατρόμητου στην έναρξη της σεζόν 2019-20), δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα». Πέρυσι αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα εκτός έδρας, είναι χαρακτηριστικό πως το μοναδικό διπλό (σε σύνολο 17 αγώνων) το σημείωσε κόντρα στον αδιάφορο ΠΑΣ στα πλέι άουτ).

Πάμε με τον άσο.

Δελτίο
Αουε - Πάντερμπορν Β' Γερμανίας19/09/21 14:30 2 1.87 1-4
Ατρόμητος - Παναιτωλικός Super League19/09/21 18:15 1 1.82 1-2
Απόδοση Δελτίου: 3.40
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X