Δυάδα με τα γκολ στο Μάντσεστερ και ισοπαλία στη Μολδαβία

Δυάδα με τα γκολ στο Μάντσεστερ και ισοπαλία στη Μολδαβία

Πάμε σε μια δυάδα από το Champions League

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Σερίφ Τίρασπολ κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Από το 2009 κι έπειτα μετρούσε τέσσερις παρουσίες σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το καλοκαίρι που μόλις μας άφησε, ήρθε η ώρα για το μεγάλο πάρτι: Πέρασε τέσσερα εμπόδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε η πρώτη ομάδα από τη Μολδαβία που θα παίξει στα χρυσοφόρα γκρουπ της διοργάνωσης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα (μόνο δύο φορές της ξέφυγε ο τίτλος μετά το 2001) νίκησε εύκολα 2-0 την Πετροκούμπ την Κυριακή, έχει 4-0-1. Στο «-8» από την κορυφή, αλλά με τρία ματς λιγότερα, ουδείς δυσφορεί.

Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι κατέκτησε πέρυσι τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Ουκρανίας, ξεκινώντας έτσι το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον τρίτο προκριματικό γύρο. Νικώντας εντός-εκτός τη Γκενκ με το ίδιο σκορ (2-1), προκρίθηκε στα πλέι οφ, όπου αντιμετώπισε τη Μονακό. Στη Γαλλία επικράτησε με 1-0, στην ρεβάνς της Ουκρανίας στάθηκε πολύ τυχερή, οι Γάλλοι την πίεζαν συνεχώς, στο 90ό λεπτό το σκορ ήταν 1-2 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, η Σαχτάρ ισοφάρισε σε 2-2 με αυτογκόλ στο 114′, εξασφαλίζοντας με αυτό το σκορ το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τους ομίλους.

Θα πάμε με την ισοπαλία.

Στο άλλο παιχνίδι έχουμε το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία.

Πήρε το Πρωτάθλημα στην PL με 86β. (+12 από τη 2η Γιουνάιτεντ), ούσα η απόλυτη κυρίαρχος. Έφτασε έως τον τελικό του CHL, αποκλείοντας δύο γερμανικές ομάδες (Γκλάντμπαχ, Ντόρτμουντ) μεταξύ άλλων, όπου έχασε το τρόπαιο από την Τσέλσι (1-0). Μαζί και μία τεράστια ευκαιρία να προσθέσει το τρόπαιο που τόσο κυνηγάει τα τελευταία χρόνια.

Τέταρτη συμμετοχή στα πέντε τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λειψία, χάρη στην περσινή 2η θέση. Πίεσε κατά μία έννοια την Μπάγερν στη μάχη του τίτλου, αλλά έως εκεί. Δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Ο Νάγκελσμαν αποχώρησε και ο Τζέσι Μαρς ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας. Ήδη μετρά μερικές απώλειες, με τελευταία την εντός έδρας ήττα 4-1 από την Μπάγερν.

Πάμε στα 4-6 ΓΚΟΛ.

Δελτίο
Σερίφ Τίρασπολ - Σαχτάρ Ντόνετσκ Champions League15/09/21 19:45 Χ 3.5 2-0
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία Champions League15/09/21 22:00 4-6 ΓΚΟΛ 2.43 6-3
Απόδοση Δελτίου: 8.51
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X