Δυάδα με Σουηδία και Τουρκία

Δυάδα με Σουηδία και Τουρκία

Πάμε με την ΑΙΚ και την Αλάνιασπορ σε μια δυάδα

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Μιάλμπι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση της η φράση αυτή ταιριάζει «γάντι», αφού η νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Ντέγκερφορς με 2-0, μετά από έντεκα άκαρπες προσπάθειες, ήρθε την καταλληλότερη στιγμή για να την «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες τη βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την εντός έδρας νίκη επί της Έρεμπρο με 2-0. Δε συνάντησε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Έρεμπρο και με το γκολ του Μιλόσεβιτς στο 17’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30’ ευνοήθηκε από την τύχη πετυχαίνοντας το 2-0 με αυτογκόλ. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις αν δεν τη σταματούσαν τα δοκάρια δύο φορές. Πάμε στο διπλό της ΑΙΚ.

Συνεχίζουμε στην Τουρκία για το παιχνίδι της Αλάνιασπορ με την Γκιρενσουσπόρ.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στην Αλάνιασπορ. Μετά την ήττα 4-1 από την Αλτάι, ήρθε νέο «χαστούκι» 5-0 από τη Χατάισπορ. Ματς που αποτέλεσε «ταφόπλακα» στις σχέσεις των διοικούντων με τον τεχνικό Τσαγκντάς Ατάν. Ο τελευταίος πέρασε την πόρτα της εξόδου και πλέον τα ηνία στον Μπουλέντ Κορκμάζ (πρώην Αντάλιασπορ και Κόνιασπορ).

Ούτε στο ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ κατάφερε να χαμογελάσει η Γκιρεσούνσπορ, καθώς ηττήθηκε 1-0. Μία λάθος στιγμή στο 1ο ημίχρονο (συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό) ήταν αρκετή για να φέρει το γκολ της αποτυχίας (από στατική φάση). Βέβαια, πήγε να αλλάξει το σκηνικό στην επανάληψη, όμως δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Πάμε στον άσο.

Δελτίο
Μιάλμπι - ΑΙΚ Στοκχόλμης Α' Σουηδίας13/09/21 20:00 2 2 0-0
Αλάνιασπορ - Γκιρεσουνσπόρ Α' Τουρκίας13/09/21 20:00 1 2.1 1-0
Απόδοση Δελτίου: 4.20
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X