Με τα γκολ στη Γερμανία και τη Φούλαμ

Με τα γκολ στη Γερμανία και τη Φούλαμ

Η πρώτη μας δυάδα για σήμερα

Ξεκινάμε τη δυάδα μας με το παιχνίδι του Σούπερ Καπ Γερμανίας ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου.

Σίφουνας ήταν η Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα, στην οποία ποδοπάτησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 5-2. Τα απίθανα αμυντικά λάθη του αντιπάλου ήταν βούτυρο στο ψωμί για την παρέα του Χάαλαντ. Πάλι θα παίξει το Σούπερ Καπ στην έδρα της, μετρά μόλις μία κατάκτηση κόντρα στην ίδια αντίπαλο, στις τρεις τελευταίες μάχες. Πέρσι ηττήθηκε με 2-3 στο γήπεδό της.

Κάτω του μετρίου παρουσιάστηκε η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκλάντμπαχ και δικαίως περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1. Ήταν το περισσότερο που θα μπορούσε να πάρει στο συγκεκριμένο ματς, μιας και ο αντίπαλος γκολκίπερ, Ζόμερ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και η ίδια γενικά δεν έπεισε.

Θα αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε στα 4-6 ΓΚΟΛ.

Συνεχίζουμε με το Μίλγουολ – Φούλαμ από την Championship.

Όπως και πέρυσι, η πρώτη τείνει να γίνει η ομάδα των ισοπαλιών. Μετά από εκείνη της πρεμιέρας, έφερε ακόμα μια, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπλάκμπερν εντός με το ίδιο σκορ (1-1).

Η Φούλαμ, από την άλλη, βρήκε σε τραγική μέρα τη Χάντερσφιλντ, ευνόητα με την ποιότητα που έχει το εκμεταλλεύτηκε εύκολα, τι και αν έπαιξε με παίκτη λιγότερο, έφτασε εύκολα στη μεγάλη νίκη με 5-1. Θα πάμε στο διπλό.

Δελτίο
Ντόρτμουντ - Μπάγερν Σούπερ Καπ Γερμανίας17/08/21 21:30 4-6 ΓΚΟΛ 2.15 1-3
Μίλγουολ - Φούλαμ Championship17/08/21 21:45 2 2.2 1-2
Απόδοση Δελτίου: 4.73
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X