Με Χιμπέρνιαν και Λιλ

Με Χιμπέρνιαν και Λιλ

Πάμε σε μια δυάδα από Ιρλανδία και Σκωτία

Ξεκινάμε τη δυάδα με το παιχνίδι Χιμπέρνιαν – Ρος Κάουντι.

Παραχώρησε 1-1 στη Ριέκα την Πέμπτη στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουροπα Λιγκ. «Απειλήσαμε και ήταν εκνευριστικό που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, η αντίδραση μας όμως ήταν εξαιρετική και πιστεύω ότι μπορούσε να μας δοθεί κι ένα πέναλτι» τόνισε ο προπονητής της Χιμπέρνιαν. Η Κάουντι παραχώρησε 0-0 στη Σεντ Τζόνστον στην αυλαία του πρωταθλήματος. Θα μπορούσε και να χάσει το ματς αφού οι «Άγιοι» είχαν την κορυφαία ευκαιρία του αγώνα 20 λεπτά πριν το τέλος, όταν ο ΜακΚάν εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Πάμε με τον άσο.

Στο άλλο ματς έχουμε Μετς – Λιλ. Η πρώτη προέρχεται από μία σεζόν, όπου σώθηκε με άνεση και στο τέλος οι παίκτες της σκέφτονταν διακοπές. Με 47 βαθμούς τερμάτισε στην 10η θέση και στα περισσότερα ματς έδειξε συνέπεια και πλάνο. Συνεχίζει στον πάγκο της ο Φρεντερίκ Αντονετί που είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.

Ντεμπούτο με τίτλο για τον 49χρονο τεχνικό, Ζοσελίν Γκουβερνέκ στον πάγκο της Λιλ. Την περασμένη Κυριακή οι πρωταθλητές νίκησαν στο Ισραήλ με 1-0 στον τελικό του σούπερ καπ την ελλιπέστατη Παρί και πήραν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του. Πάμε στο διπλό.

Δελτίο
Χιμπέρνιαν - Ρος Κάουντι Α' Σκωτίας08/08/21 17:00 1 1.55 3-0
Μετς - Λιλ Α' Γαλλίας08/08/21 18:00 2 1.88 3-3
Απόδοση Δελτίου: 2.91
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X