Δυάδα με Βελέζ και Φέγενορντ

Δυάδα με Βελέζ και Φέγενορντ

Πάμε σε μια ακόμα δυάδα από τα ματς του Conference League σήμερα

Προχωράμε με δύο παιχνίδια από τα προκριματικά του Conference League.

Ξεκινάμε με το Έλφσμποργκ – Βελέζ. Δεν έδειξε καμία διάθεση η πρώτη να παίξει συντηρητικά στον επαναληπτικό της Μολδαβίας, παρότι το 4-0 του πρώτου αγώνα της έδινε άνεση. Συνέτριψε για δεύτερη φορά τη Μιλσάμι αυτή τη φορά με 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μαρόκνι Εντιονέ, που πέτυχε χατ τρικ.

Μετά τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα επί της ΑΕΚ, ακολούθησε ο επαναληπτικός της Αθήνας, εκεί όπου κατάφερε να αποφύγει την παραβίαση σε αρκετές περιπτώσεις, πριν φτάσει το 90+8’ όπου δέχθηκε το γκολ. Στην παράταση η ομάδα του Φέντα Ντούντιτς αμύνθηκε σωστά και οδήγησε τη σειρά στα πέναλτι. Εκεί ανάλαβε δράση ο γκολκίπερ Μπογκντάνοβιτς, που απέκρουσε δύο πέναλτι, ενώ ένα πήγε στο δοκάρι και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ρούνταρ Πρίγιεντορ με 0-2.

Πάμε με τα 2-3 ΓΚΟΛ.

Δεύτερο παιχνίδι το Λουκέρνη-Φέγενορντ. Ξεκινά τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η Λουκέρνη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Έχει βέβαια δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια για το ελβετικό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Σελεστίνι ηττήθηκε 4-3 εντός έδρας από την Γιουνγκ Μπόις και την περασμένη Κυριακή ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με αντίπαλο την Σεντ Γκάλεν. Ζορίστηκε η Φέγενορντ, αλλά πήρε την πρόκριση απέναντι στην Ντρίτα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι στην Πρίστινα ολοκληρώθηκε δίχως σκορ και στην ρεβάνς στο Ρότερνταμ επικράτησε 3-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιλ. Θα πάμε την ισοπαλία.

Δελτίο
Έλφσμποργκ - Βελέζ Μόσταρ Προκριματικά Conference League05/08/21 19:45 2-3ΓΚΟΛ 1.95 1-1
Λουκέρνη - Φέγενορντ Προκριματικά Conference League05/08/21 21:30 Χ 3.55 0-3
Απόδοση Δελτίου: 6.92
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X