Δυάδα από Champions League

Δυάδα από Champions League

Πάμε σε δύο παιχνίδια από τα προκριματικά του Champions League

Κλείνουμε με μια δυάδα.

Ξεκινάμε με το ματς της Σπάρτακ Μόσχας με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League.

Δεν μπόρεσε η πρώτη πέρυσι να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα από τη Ζενίτ, παρ’ όλα αυτά με τον βαθμό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Αχμάτ, τη βοήθησε να σφραγίσει τη δεύτερη θέση και εν τέλει την επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά από τρία χρόνια.

Όχι μόνο έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος η Μπενφίκα από την Σπόρτινγκ πέρυσι, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους. Έτσι, βολεύτηκε με την τρίτη θέση που της βάζει δύσκολα εμπόδια με το καλημέρα ώστε να μπορέσει να δηλώσει παρουσία στους ομίλους.  Θα πάμε με το Χ.

Επειτα, έχουμε το Φερεντσβάρος – Σλάβια Πράγας από τα προκριματικά του Champions League.

Με μια τετράδα νικών στα προκριματικά του Champions League στις αποσκευές της, η Φερεντσβάρος προετοιμάζεται για τις διπλές αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας. Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας έχουν ήδη αποκλείσει τις Πριστίνα και Ζαλγκίρις, με καλές εμφανίσεις και σκορ 11-2 υπέρ της .

Μέχρι τα προημιτελικά του Europa League έφτασε η Σλάβια την περσινή σεζόν, ωστόσο η ρατσιστική ενέργεια του Οντρέι Κουντέλα, στέρησε τις υπηρεσίες του απο τα παιχνίδια με την Άρσεναλ η οποία και τελικά προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα φέτος, πραγματοποίησε το 2Χ2 και μετά την τριάρα επί της Τέπλιτσε (1-3) έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε 48 αναμετρήσεις. Θα πάμε με το διπλό.

Δελτίο
Σπαρτάκ Μόσχας - Μπενφίκα Προκριματικά Champions League04/08/21 20:00 Χ 3.5 0-2
Φερεντσβάρος - Σλάβια Πράγας Προκριματικά Champions League04/08/21 21:00 2 2.4 2-0
Απόδοση Δελτίου: 8.40
Ποντάρισμα: 58
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X