Με τα γκολ στη Σουηδία

Με τα γκολ στη Σουηδία

Μονή επιλογή από την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας

Πάμε σε ένα μονό από την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Βάσαλουντς με την Χέλσινγκμποργκ.

Επιτέλους χαμογέλασαν παίκτες και οπαδοί της Βάσαλουντς, καθώς μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, επικράτησε 4-2 εντός έδρας της ΑΦΚ Εσκιλστούνα. Το ματς πάντως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’. Μπροστά στο φάσμα άλλης μιας ήττας, βρήκε τη δύναμη και συνήλθε, πέρασε στην αντεπίθεση και έφτασε στην ισοφάριση στο 27’ με τον Σαρμπέλ Τζορτζ, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 49’ και στο 55’ πήρε προβάδισμα με τον Ελίας Ντουρμάζ.

Μια του ύψους και μια του βάθους η Χέλσινγκμποργκ, η ομάδα του Γιούργκεν Λέναρντσον επέστρεψε με κατεβασμένο κεφάλι από το Τρέλεμποργκ, χάνοντας 2-0 στο τοπικό ντέρμπι. Δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της, βρέθηκε σε δύσκολη θέση σε αρκετές περιπτώσεις στο α’ μέρος, γλίτωσε χάρη στις επεμβάσεις του γκολκίπερ. Χάθηκε έτσι σημαντικό έδαφος στη μάχη της ανόδου, ωστόσο έχει τη δυνατότητα σήμερα να μειώσει τη διαφορά, με τις προπορευόμενες ομάδες να έχουν ένα ματς περισσότερο. Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Δελτίο
Φερεντσβάρος - Σλάβια Πράγας Β' Σουηδίας04/08/21 20:00 2-3 ΓΚΟΛ 1.95 0-1
Απόδοση Δελτίου: 1.95
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X