Αεράτο διπλό στην Τουρκία

Αεράτο διπλό στην Τουρκία

Μονή επιλογή από τα προκριματικά του Champions League

Ανοίγουμε τις επιλογές μας για σήμερα από τα προκριματικά του Champions League και το παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ με την Αϊντχόφεν.

Έχασε «τα αυγά και τα πασχάλια» την περασμένη Τετάρτη στην Ολλανδία η ομάδα από την Τουρκία, υπέστη βαριά ήττα 5-1 και πλέον απαιτείται ένα θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Κάθε «κατεβασιά» των αντιπάλων μύριζε γκολ. Γκρίνια με το… καλημέρα στην «τσιμ μπομ», με τον τουρκικό Τύπο να «ξεσκίζει» τον τεχνικό Φατίχ Τερίμ, αλλά και τους παίκτες. Πλέον, καλείται να κάνει το απόλυτο ματς για να ελπίζει, διαφορετικά θα πάρει τον δρόμο του Γιουρόπα Λιγκ (με τη σκωτσέζικη Σεντ Τζόνστον). Στις 15 Αυγούστου έχει οριστεί η πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη επίσημη φετινή εμφάνιση των Ολλανδών. Τα πέντε γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γαλατασαράι την έχουν φέρει ουσιαστικά στον επόμενο γύρο, αν και ο Σμιντ περιμένει ανάλογη σοβαρότητα και απόψε. Πιο κεφάτος δεν θα μπορούσε να είναι ο Ζάχαβι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και έδωσε την ασίστ σε ένα από τα δύο γκολ του Γκέτσε.

Θα πάμε με το άνετο διπλό.

Δελτίο
Γαλατασαράι - Αϊντχόβεν Προκριματικά Champions League28/07/21 21:00 2 2.15 1-2
Απόδοση Δελτίου: 2.15
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X