Απόψε φωνάζουμε «Allez le Bleu»

Απόψε φωνάζουμε «Allez le Bleu»

Μονή επιλογή από το παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Γαλλία για το Euro

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα μονό από το EURO σήμερα και στη ματσάρα της Πορτογαλίας με τη Γαλλία.

Η Πορτογαλία δέχθηκε γερό χαστούκι από τη Γερμανία (2-4) και έβαλε σε κίνδυνο την πρόκριση. Ανέλαβε την ευθύνη ο Φερνάντο Σάντος και ζήτησε συγκέντρωση για να έρθει η πρόκριση. Αν κερδίσει βγαίνει 1η με γκέλα της Γερμανίας ή 2η με νίκη των «πάντσερ», με «Χ» 2η μόνο αν ηττηθεί η Γερμανία (σε άλλη περίπτωση 3η), με ήττα αποκλείεται μόνο αν κερδίσει η Ουγγαρία.

Θέση βασικού διεκδικεί ο χαφ Ρενάτο Σάντσες, που είχε πολύ θετική παρουσία και στα δύο ματς ως αλλαγή, ίσως και ο Ράφα Σίλβα αντί του Ζότα. Ανέβασε στροφές στις προπονήσεις ο επιθετικός Ζοάο Φέλιξ, θα αποτελέσει δυνατό «χαρτί» από εδώ και πέρα.

Η Γαλλία δεν πλήρωσε τη μέτρια απόδοσή της με τη Γερμανία, δεν συνέβη το ίδιο και απέναντι στην Ουγγαρία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Έχει ήδη προκριθεί, βγαίνει 1η αν κερδίσει ή φέρει «Χ» και δεν κερδίσει η Γερμανία. Με ήττα βγαίνει 2η (νίκη Γερμανίας), μπορεί και 3η (νίκη Ουγγαρίας, θα κριθεί στα γκολ). Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός από τη λειτουργία των τριών χαφ, ο Τολισό θα πάρει τη θέση του Ραμπιό, ενώ αλλαγή θα υπάρξει και στους ακραίους αμυντικούς, με τον Ερναντές να επιστρέφει στην 11άδα και τον Κουντέ να παίρνει τη θέση του Παβάρ.

Θα πάμε με το διπλό.

Δελτίο
Πορτογαλία - Γαλλία EURO 202123/06/21 22:00 2 2.18 2-2
Απόδοση Δελτίου: 2.18
Ποντάρισμα: 300
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X