Δυάδα με γκολ από το EURO

Δυάδα με γκολ από το EURO

Πάμε στα δύο ματς που έχει σήμερα το EURO

Δύο ματς έχει σήμερα το EURO και θα πάμε σε μια δυάδα σε αμφότερα.

Ξεκινάμε με το Κροατία-Σκωτία.

Απέτυχε να κερδίσει την Τσεχία (1-1) η Κροατία και μειώθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση. Ήταν λίγο καλύτερη επιθετικά σε σχέση με την πρεμιέρα (ήττα με 1-0 από την Αγγλία), όμως και πάλι υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Η Σκωτία έκανε ψυχωμένη εμφάνιση κόντρα στην Αγγλία, άξιζε στο έπακρο τον βαθμό που απέσπασε (0-0). Έκλεισε τους χώρους, βραχυκύκλωσε κάθε προσπάθεια των Άγγλων, ήταν και τυχερή στο δοκάρι τους, στο ξεκίνημα του αγώνα και πήρε αυτό που ήθελε. Βέβαια στο επιθετικό σκέλος έκανε ελάχιστα. Πάμε με 2-3 ΓΚΟΛ.

Συνεχίζουμε με το Τσεχία-Αγγλία.

Ήταν σαφές πως η Τσεχία έπαιξε για την ισοπαλία με την Κροατία και την πήρε, με 1-1. Ήταν τυχερή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με πέναλτι του Σικ (37′), ο οποίος έφτασε τα 3 γκολ στο τουρνουά (έχει πετύχει και τα 3 της Τσεχίας).

Άχρωμη, άγευστη και ανύπαρκτη επιθετικά η Αγγλία, παραχώρησε 0-0 στη Σκωτία, απογοητεύοντας. Απείλησε ελάχιστες φορές, με την καλύτερη ευκαιρία της να είναι το δοκάρι του αμυντικού Στόουνς με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Ίσα ίσα που όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε η αντίπαλος και λίγο έλειψε οι Άγγλοι να πάθουν ιστορικό κάζο. Οι οπαδοί αποδοκίμαζαν ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Θα πάμε με το Χ

Δελτίο
Κροατία - Σκωτία EURO 202122/06/21 22:00 2-3 γκολ 1.95 3-1
Τσεχία - Αγγλία EURO 202122/06/21 22:00 Χ 3.75 0-1
Απόδοση Δελτίου: 7.31
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X