Πλαισιώνουμε το μεγάλο ντέρμπι του EURO σε μια δυάδα

Πλαισιώνουμε το μεγάλο ντέρμπι του EURO σε μια δυάδα

Πάμε σε μια δυάδα με EURO και Προκριματικά Μουντιάλ

Ξεκινάμε με τα Προκριματικά Μουντιάλ από την Ασία και τον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας με το Ουζμπεκιστάν.

Έδειξε τάσεις «αυτοχειρίας» η Σαουδική Αραβία κόντρα στη Σιγκαπούρη, ωστόσο επικράτησε 3-0 και είναι μία ανάσα μακριά από την πρόκριση στον τρίτο τελευταίο προκριματικό γύρο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά απόψε για την ομάδα του Ερβέ Ρενάρντ, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να είναι 100% σίγουρη. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι μέσα στις πέντε καλύτερες δεύτερες, αρκεί να μην κάνει την έκπληξη η «διαλυμένη» Υεμένη απέναντι στην Παλαιστίνη. Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του το Ουζμπεκιστάν στο ματς με την Υεμένη και πήγε με αγχωτικό τρόπο μέχρι τη λήξη, ωστόσο το ζητούμενο ήρθε με τη νίκη 1-0. Θα πάμε με τον άσο.

Πηγαίνουμε και στον αγώνα του EURO 2021 ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια φιλοδοξεί να επαναλάβει το κατόρθωμά της τη διετία 1998-2000 όταν κατέκτησε μετά το Μουντιάλ και το Euro. Σχεδόν άψογη στα προκριματικά, κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου με επίδοση 8-1-1, παρότι τα δύο στραβοπατήματα ήρθαν κόντρα στη 2η Τουρκία. Όγδοη συνεχόμενη παρουσία της σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ένατη συνολικά, πριν από το 2000 πήρε τον τίτλο και το 1984, ενώ ήταν φιναλίστ στο προηγούμενο Euro.

Στα προκριματικά η Γερμανία δεν ταλαιπωρήθηκε από τις Β. Ιρλανδία, Λευκορωσία, Εσθονία, ενώ από την Ολλανδία γνώρισε τη μοναδική της ήττα (7-0-1 η επίδοσή της), που όμως δεν ήταν αρκετή για να της στερήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν στο Nations League, όπου τη στιγμάτισε η συντριβή 6-0 από την Ισπανία, ενώ και στα προκριματικά του Μουντιάλ η εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Β. Μακεδονία ήχησε καμπανάκια.

Θα πάμε με το διπλό.

Δελτίο
Σαουδική Αραβία - Ουζμπεκιστάν Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου15/06/21 21:00 1 2.37 3-0
Γαλλία - Γερμανία EURO 202115/06/21 22:00 2 2.75 1-0
Απόδοση Δελτίου: 6.52
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X