Μεσημεριανή δυάδα με Αγγλία και Σουηδία

Μεσημεριανή δυάδα με Αγγλία και Σουηδία

Πάμε σε δύο ματς από τη National League

Δίνουμε έμφαση σε δύο αγώνες και σήμερα.

Ξεκινάμε με το ματς της Τορκί με τη Νοτς Κάουντι. Έφερε 0-0η Τορκί στην έδρα της Όλτρινχαμ την τελευταία αγωνιστική, ε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις -ελάχιστες- ευκαιρίες, ενώ είχε έτσι κι αλλιώς εξασφαλίσει τη 2η θέση. Ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία της, μετρά 13 ματς χωρίς ήττα. Οι «Γλάροι» είχαν δύο βδομάδες ξεκούρασης, που σημαίνει ότι έχουν πιθανότητες να επιστρέψουν ο επιθετικός Ράιτ και ο εξτρεμ Γουίτφιλντ που απουσίασαν λόγω τραυματισμού από τα τελευταία παιχνίδια.

Η Νότς Κάουντι πήρε μια επική πρόκριση κερδίζοντας στο 90′ με 3-2 την Τσέστερφιλντ, σε ένα ματς που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. «Τεράστιο» χαρακτήρισε ο Μπάρτσναλ το ματς με την Τορκί τονίζοντας τις επιθετικές αρετές των αντιπάλων του. Θα πάμε με τον άσο.

Στο άλλο ματς πάμε Σουηδία για τον αγώνα της Εργκριτε με την Εργκριτε – Γιόνσεπινγκ. Τρίτωσε το καλό για την Γιόνσεπινγκ, αφού την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά εντός έδρας επί της Ακρόπολις με το επιβλητικό 4-1. Ομάδες που δεν ανοίγονται πολύ. Πάμε με τα 2-3 ΓΚΟΛ.

Δελτίο
Τορκί - Νοτς Κάουντι National League12/06/21 14:00 1 2.35 2-2
Έργκριτε - Γιόνσεπινγκ Β' Σουηδίας12/06/21 16:00 2-3 ΓΚΟΛ 1.95 0-0
Απόδοση Δελτίου: 4.58
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X