Δυάδα με Ιταλία και Πορτογαλία

Δυάδα με Ιταλία και Πορτογαλία

Πάμε σε μια δυάδα

Ξεκινάμε τη δυάδα μας με το φιλικό παιχνίδι της Πορτογαλίας με το Ισραήλ.

Ισορροπία στο ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου για τη πρώτη κόντρα στην Ισπανία, έμεινε στο 0-0, σε ματς που είχε περισσότερο δυνατά μαρκαρίσματα, παρά σπουδαίες ευκαιρίες. Με αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα, αν και οι περισσότεροι προσπαθούσαν να αποφύγουν τυχόν τραυματισμό ώστε να μην υπάρξει θέμα με τη συμμετοχή τους στο Euro. Ξεπέρασε την ιστορία με τον Covid-19 ο φορ Γκέδες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. «Μέσα» και οι αμυντικοί Ρούμπεν Ντίας, Ζοάο Κανσέλο και ο εξτρέμ Μπερνάντο Σίλβα. Προέκυψε θέμα σχετικά με τον Covid-19, δεδομένου πως αρκετοί παίκτες ήρθαν σε επαφή με τον Ισπανό μέσο Μπουσκέτς, ο οποίος νόσησε τη Δευτέρα.

Βελτιωμένη η εικόνα για το Ισραήλ στα τελευταία ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξαιρετική και στο πιο πρόσφατο φιλικό με το Μαυροβούνιο. Αήττητο σερί τριών αγώνων, ο Αυστριακός προπονητής Βίλι Ρούτενσταϊνερ προσπαθεί να φτιάξει ένα καλό σύνολο που θα διεκδικήσει πρωτίστως την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με 23 παίκτες ταξίδεψε στη Λισαβόνα και διάθεση για αλλαγές.  Θα πάμε με τα δύο τρία γκολ.

Πάμε και στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Ιταλίας, μιας από τις λίγες λίγκας που παίζουν ακόμα εκτός Σκανδιναβίας και το παιχνίδι της Αβελίνο με τη Πάντοβα. Δύο ομάδες με πολύ δυνατή άμυνα για αυτό και είναι δύσκολο το αποτέλεσμα. Θα πάμε όμως και πάλι με τα δύο τρία γκολ.

Δελτίο
Αβελίνο - Πάντοβα Γ' Ιταλίας09/06/21 18:30 2-3 ΓΚΟΛ 2.05 0-1
Πορτογαλία - Ισραήλ Διεθνή φιλικά09/06/21 21:45 2-3 ΓΚΟΛ 1.98 4-0
Απόδοση Δελτίου: 4.06
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X