Γερμανία-Ισπανία συμμαχία

Γερμανία-Ισπανία συμμαχία

Πάμε σε μια δυάδα με παιχνίδια από τη Γερμανία και την Ισπανία

Κλείνουμε τις επιλογές της στήλης σήμερα με μια ακόμα δυάδα.

Ξεκινάμε με το ματς της Λούμπερ με την Τσβικάου για τη Γ’ Γερμανίας.

Η Λούμπεκ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Μέπεν και κρατήθηκε στην… εντατική. Με αυτό το διπλό έφτασε τους 34 βαθμούς, αλλά μετά τη νίκη της Ίρντινγκεν το Σάββατο, η παραμονή έχει δυσκολέψει πολύ. Όσον αφορά στο ματς, ήταν οριακό και για τις δύο ομάδες, αλλά η Λούμπεκ εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένη και αποτελεσματική. Η Τσβίκαου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Χάνσα Ρόστοκ και παρότι το αποτέλεσμα θεωρείται θετικό, έμεινε μακριά από τις νίκες για ένατη σερί αγωνιστική. Στη βαθμολογία έχει σφραγίσει εδώ και καιρό την παραμονή της και ουσιαστικά περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Πάμε με τον άσο.

Στο άλλο ματς έχουμε Χιρόνα και Χιχόν από την Ισπανία.

Η Χιρόνα έχει βρεθεί στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο όλης της σεζόν, μοιράζοντας αφειδώς γκολ στους αντιπάλους της (9 γκολ στα 4 τελευταία), «θερίζοντας» ταυτόχρονα συνεχώς τρίποντα (4 σερί). Στο τελευταίο της αγώνα πέρασε σαν αέρας μέσα από το «Γκάουνας» της Λογρονιές, την οποία διέλυσε με περισσή ευκολία με 4-1.

Ένα όμορφο σε εκτέλεση τέρμα από τον Γασπάρ Κάμπος στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στάθηκε αρκετό στη Σπόρτινγκ για να νικήσει τη Λούγο στο «Μολινόν» με 1-0. Εχει σίγουρα τα πλέι οφ ανόδου, ενώ η γηπεδούχος κυνηγάει ακόμα.

Για αυτό και πάμε με τον άσο.

Δελτίο
Λούμπεκ - Τσβίκαου Β' Γερμανίας17/05/21 20:00 1 2.48 1-2
Χιρόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν Β' Ισπανίας17/05/21 22:00 1 2.58 1-0
Απόδοση Δελτίου: 6.40
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X