Ψάχνουμε το χρυσό 13άρι με δυνατή τριάδα

Ψάχνουμε το χρυσό 13άρι με δυνατή τριάδα

Δεύτερη πρόταση και ψάχνουμε το χρυσό 13άρι με δυνατή τριάδα

Για εμάς τους παραδοσιακούς, υπήρχε πάντα το ΠΡΟ-ΠΟ. Με τη δεύτερη πρόταση μας ψάχνουμε το χρυσό 13άρι σε δυνατή Τριάδα.

Ξεκινάω από την αγγλική Championship, όπου η Γουότφορντ υποδέχεται την Ντέρμπι. Καθαρό φαβορί οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται ήδη στα πλέι οφ της ανόδου και απέχουν μόνο τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στην Premier League. Ποντάρω στην εξαιρετική αμυντική ισορροπία της Γουότφορντ. Δεν κινδυνεύει η Ντέρμπι, είναι ξεκάθαρο φαβορί ο άσος της Γουότφορντ.

Στην Ιταλία, μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Κάλιαρι και της Τορίνο. δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με την Τορίνο να Είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Κάλιαρι να κάνει προσπάθεια να τη φτάσει. Οποιος χάσει χάνεται σε αυτό το παιχνίδι γι’ αυτό επιλέγω την ισοπαλία που θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια.

Κλείνω την τριάδα μου με τον άσο της Μπέτις από την Ισπανία. Η ομάδα της Ανδαλουσίας υποδέχεται τη Χετάφε και θέλει τη νίκη για να μπει ξανά στις θέσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ομάδα του Πελεγκρίνι έχει ικανότητες και νομίζω πως κόντρα στη Χετάφε που περνά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Δελτίο
Γουότφορντ - Ντέρμπι Κάουντι Championship19/02/21 21:45 1 1.85 2-1
Κάλιαρι - Τορίνο Α' Ιταλίας19/02/21 21:45 Χ 3.35 0-1
Μπέτις - Χετάφε Primera Division19/02/21 22:00 1 2.15 1-0
Απόδοση Δελτίου: 13.32
Ποντάρισμα: 70
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X