
Δίδυμο φωτιά από το Champions League
Πάταγος με τη χθεσινή δυάδα, επιλέγω νέο δίδυμο σήμερα από το Champions League
Θρίαμβος χθες με τη δυάδα μας, πάμε να το επαναλάβουμε με δίδυμο σήμερα από το Champions League.
Η Πόρτο υποδέχεται τη Γιουβέντους και δεν είναι στα καλύτερά της. Οι Πορτογάλοι έχουν κάνει έχουν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, γκέλες συνεχόμενες που τους έχουν αφήσει εκτός πρωταθλήματος. Η Ευρώπη βέβαια είναι διαφορετικό πράγμα, αλλά βλέπω το τελευταίο διάστημα δεν καταφέρνουν εύκολα να σκοράρουν.
Η Γιουβέντους από την άλλη, έπαθε μεγάλο πατατράκ απέναντι στη Νάπολι. Θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης και θα το επιχειρήσει στηριζόμενη στην άμυνά της.
Αφήνω στην άκρη τα σημεία και πάω με τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι.
Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σεβίλλη υποδέχεται την Ντόρτμουντ.
Οι Ισπανοί διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και πηγαίνουν από νίκη σε νίκη, χωρίς να καταλαβαίνουν από τη δυναμική των αντιπάλων.
Η Ντόρτμουντ δεν είναι σε ιδανική κατάσταση. Πάει προς μία ακόμα αποτυχημένη χρονιά στο γερμανικό πρωτάθλημα και οριακά θα παλέψει για να κερδίσει μία θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Επιλέγω τη φόρμα της Σεβίλλης
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Πόρτο - Γιουβέντους Champions League17/02/21 22:00 | 2-3 ΓΚΟΛ | 2 | 2-1 | ||
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ Champions League17/02/21 22:00 | 1 | 2.53 | 2-3 |

Με το 2.10 στη Euroleague

Νίκες για Μπεσίκτας και Έλβερσμπεργκ

Καθαρίζει από νωρίς η Λειψία

Με το 1.80 της Μάντσεστερ Σίτι

Τριάδα με γκολ στο 1.59

Με τα χάντικαπ για Ολυμπιακό και Μπασκόνια

Μοιρασιά στο Μάντσεστερ

Στο 1.95 στη Γερμανία

Combο στο 4.30

Με το 2.00 στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ