Τριάδα σεντονάτη και με…λίγη Ουαλία

Τριάδα σεντονάτη και με…λίγη Ουαλία

Πάμε σε βραδιά Champions League, παίρνουμε μία τριάδα σεντονάτη και με λίγη…Ουαλία

Στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που λέγεται Champions League, εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε εκτός. Παίρνουμε πρόταση σε τριάδα σεντονάτη με…λίγη από Ουαλία.

Θα ξεκινήσω με το διπλό της Κάρντιφ, που καίγεται να προλάβει τα πλέι οφ της ανόδου, από τα οποία απέχει έξι βαθμούς αυτή τη στιγμή. Πάει να παίξει στην έδρα της Λούτον, που είναι στη μέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα κινδυνεύσει, αλλά δεν έχει και ουσιαστικούς στόχους για την κορυφή. Η Κάρντιφ είναι μία ομάδα που δείχνει χαρακτήρα, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, σήμερα νομίζω πως μπορεί να φτάσει στις τέσσερις επιτυχίες.

Από τα ματς του Champions League, επιλέγω ισοπαλία στο Λειψία – Λίβερπουλ. Το ματς θα γίνει στη Βουδαπέστη και όχι στην έδρα των Γερμανών. Η Λειψία είναι στα καλύτερά της, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στις τρεις εκ των οποίων κράτησε το μηδέν παθητικό. Βέβαια, κόντρα στη Λίβερπουλ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η Λίβερπουλ έχασε το πρωτάθλημα, πέταξε λευκή πετσέτα ο Κλοπ, το Champions League μοιάζει σαν ένας σημαντικός τρόπος, σαν ένα αποκούμπι, για να βγει από τα προβλήματα. Νομίζω πως το Χ θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Ανφιλντ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί. Αν στους Γάλλους ήταν διαθέσιμοι ο Νεϊμάρ και ο Ντι Μαρία ενδεχομένως να είχαμε μία διαφορετική αντιμετώπιση του ματς, αλλά λείπουν οι δύο μεγάλοι σταρ της Παρί. Η Μπαρτσελόνα έχει ενθουσιασμό και θέλει να σώσει την παρτίδα μέσα από το Champions League. Νομίζω πως απόψε έχει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Δελτίο
Λειψία - Λίβερπουλ Champions League16/02/21 22:00 Χ 3.75 0-2
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν Champions League16/02/21 22:00 1 2 1-4
Λούτον - Κάρντιφ Σίτι Championship16/02/21 22:15 2 2.65 0-2
Απόδοση Δελτίου: 19.88
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X