Τριπλέτα στο 19!

Τριπλέτα στο 19!

Η δεύτερη πρόταση της ημέρας αφορά τριπλέτα από δύο διαφορετικές χώρες σε απόδοση 19

Πάμε να πάρουμε και το δεύτερο πακέτο της ημέρας, σε τριπλέτα που οδηγεί σε απόδοση 19.

Ξεκινάω από την Premier League, όπου η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μπέρνλι. Χαμηλά και οι δύο ομάδες στο βαθμολογία, με πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Υπάρχει η φόρμα των γηπεδούχων, που έχουν δύο σερί νίκες, αλλά η Μπέρνλι είναι παραδοσιακά μία σκληρή ομάδα. Θα ποντάρω στην ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η Σπαλ υποδέχεται την Εμπολι. Στα play off της ανόδου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Σπαλ και κυνηγά μήπως προλάβει τις δύο πρώτες θέσεις. Πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα η Εμπολι. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι για τέσσερις αγωνιστικές, έκανε την γκέλα της η Εμπολι. Νομίζω πως η ισοπαλία θα αφήσει και τους δύο ικανοποιημένους.

Κλείνω τις επιλογές μου από την αγγλική Championship, όπου η Κάρντιφ υποδέχεται την Κόβεντρι. Οι Ουαλοί είναι σε καλό δρόμο έπειτα από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, στοχεύουν στην πρώτη εξάδα και με την εικόνα που δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια, δείχνουν πως μπορούν να το καταφέρουν. Η Κόβεντρι παλεύει να μείνει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και εκτός είναι αρκετά αδύναμη. Επιλέγω τον άσο.

Δελτίο
Κρίσταλ Πάλας - Μπέρνλι Premier League13/02/21 17:00 Χ 3 0-3
Σπαλ 2013 - Εμπολι Β' Ιταλίας13/02/21 17:00 Χ 3.1 1-1
Κάρντιφ Σίτι - Κόβεντρι Championship13/02/21 17:00 1 2.1 3-1
Απόδοση Δελτίου: 19.53
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X