Τριπλέτα για εννιαπλασιασμό

Τριπλέτα για εννιαπλασιασμό

Δεύτερη πρόταση στην ημέρα με τριπλέτα που οδηγεί σε εννιαπλασιασμό

Μαγική τριάδα χθες, αφού…κοκάλωσε και ο Ολυμπιακός, ήταν δεδομένο πως θα νικούσαμε για σήμερα. Πάμε σε τριπλέτα που οδηγεί σε εννιαπλασιασμό του πονταρίσματος μας.

Ξεκινάω από το Κύπελλο Αγγλίας, όπου η Γουλβς υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Οι «λύκοι» δεν έχουν πολλά περιθώρια, καθώς έχουν μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι η ευκαιρία τους για να μπορέσουν να έχουν ευρωπαϊκή προοπτική. Θα επιλέξω τη νίκη τους, καθώς είναι καλύτερη ομάδα από τη Σαουθάμπτον.

Στη Γαλλία, η Σεντ Ετιέν παίζει για την φάση των «32» στην έδρα της Σοσό. Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και πιστεύω πως ο Πιέλ θα βρει τον τρόπο να επικρατήσει της Σοσό, που είναι μία ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Θα κλείσω τις επιλογές μου με τη νίκη της Μπιλμπάο στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Η Μπιλμπάο δεν στοχεύει σε τίποτα στο πρωτάθλημα και έχει δώσει τα πάντα για την Ευρώπη μέσω του κυπέλλου. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Λεβάντε, η οποία οριακά πάει κάποια ματς στην ισοπαλία. Επιλέγω τη νίκη των Βάσκων.

Δελτίο
Γουλβς - Σαουθάμπτον Κύπελλο Αγγλίας11/02/21 19:30 1 2.45 0-2
Σοσό - Σεντ Ετιέν Κύπελλο Γαλλίας11/02/21 19:45 2 2.15 1-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε Κύπελλο Ισπανίας11/02/21 22:00 1 1.85 1-1
Απόδοση Δελτίου: 9.74
Ποντάρισμα: 64
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X