Δυάδα με Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Δυάδα με Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Ποντάρισμα σε δύο ματς από Ελλάδα και Ισπανία

Δυάδα με Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Ποντάρισμα σε δύο ματς από Ελλάδα και Ισπανία

Καλημέρα καλημέρα και να έχετε όλοι μία υπέροχη Κυριακή. Χθες πήγαμε ένα ταμείο και έτσι σήμερα θέλουμε να πατήσουμε σε αυτό και να χτίσουμε ένα μεγάλο σερί. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

H Aτλέτικο Μαδρίτης, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα στο Champions League και αποκλείστηκε από την Ντόρτμουντ (4-2). Πλέον έχει χρέος να καταφέρει να τερματίσει 4η και να βγει και του χρόνου στο UEFA Champions League. Αντίπαλος της η Αλαβές η οποία δεν έχει την απόδοση που είχε πριν λίγο καιρό καθώς έχει χαλαρώσει αρκετά όταν εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή. Πάμε με το 2 σε απόδοση 1,93 στη Βetsson.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γιώργος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Ολυμπιακός έρχεται από τη μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό του Conference League επί της Φενέρ και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Κλαμπ Μπριζ και θέλει να επανέρθει άμεσα στις νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι στην 4η θέση με 63 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η με 67, με τις δύο ομάδες να έχουν ένα ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Για τον Ολυμπιακό έμειναν εκτός αποστολής οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι. Πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,38 στη Betsson.

Δελτίο
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές 21/04/24 19:30 1 1.93
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1 2.38 2-1
Απόδοση Δελτίου: 4.59
Ποντάρισμα: 2500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X