Αγγλία-Γαλλία συμμαχία για τριπλασιασμό

Αγγλία-Γαλλία συμμαχία για τριπλασιασμό

Πρώτη πρόταση στην ημέρα από συμμαχία Αγγλίας-Γαλλίας που οδηγεί σε τριπλασιασμό

Δεν πήγαμε καλά χθες, κάνουμε τη ρελάνς σήμερα μέσα από συμμαχική πρόταση πού προέρχεται από Αγγλία και Γαλλία και οδηγεί σε τριπλασιασμό.

Ξεκινάω από το Κύπελλο Γαλλίας, όπου η Νις πάει στην έδρα της Νιμ για νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των 32. Η Νις επέστρεψε στις νίκες έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες και ψάχνει να βρει τον καλό της εαυτό. Δεν έχει ως βασικό στόχο το κύπελλο, αλλά νομίζω πως θέλει μέσα από τη διοργάνωση να μπορέσει να βρει αυτοπεποίθηση. Η Νιμ άλλαξε προπονητή, αλλά και πάλι γνώρισε την ήττα. Εχει τρεις διαδοχικές αποτυχίες, το κύπελλο αυτή τη στιγμή φαντάζει πολυτέλεια και εκτιμώ πως απόψε θα κάνει και πάρα πολλές αλλαγές στην εντεκάδα. Το διπλό έχει την αξία του.

Η αγγλική επιλογή της ημέρας από το Κύπελλο αφορά το ματς της Λέστερ με την Μπράιτον. Ναι μεν η Μπράιτον βρίσκεται στα καλά της αυτή την εποχή, καθώς νίκησε Τότεναμ και Λίβερπουλ, κατάφερε να επικρατήσει και της Μπέρνλι, αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να έχει πάρα πολύ μεγάλη τύχη στο θεσμό. Η Λέστερ έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στη Γουλβς έχει συνολικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και σίγουρα θέλει να βρει ακόμα μία διέξοδο για μεγάλη διάκριση που μπορεί να της προσφέρει το Κύπελλο Αγγλίας. Στη φάση που έχει φτάσει καθώς με μία πρόκριση φτάνει στα ημιτελικά έπειτα από πολύ καιρό.

Δελτίο
Νιμ - Νις Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 18:00 2 1.85 1-3
Λέστερ - Μπράιτον Κύπελλο Αγγλίας10/02/21 21:30 1 1.85 1-0
Απόδοση Δελτίου: 3.42
Ποντάρισμα: 140
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X