Τριάδα για εξαπλασιασμό και…βάλε

Τριάδα για εξαπλασιασμό και…βάλε

Πάμε σε τριάδα για σήμερα που μας οδηγεί σε εξαπλασιασμό

Σούπερ μας πήγε χθες η τριάδα μας, πάμε να επαναλάβουμε τη μεγάλη μας επιτυχία με νέα πρόταση που οδηγεί σε εξαπλασιασμό.

Ξεκινάω από το Κύπελλο Τουρκίας, όπου η Φενέρ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ. Η Φενέρ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι κόντρα στη Γαλατασαράι και έβαλε τέλος σε ένα σερί αήττητο εννέα αγώνων. Θέλει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, καθώς ακολουθεί και δύσκολο παιχνίδι με την Καραγκουμρούκ για το πρωτάθλημα. Η Μπασακσεχίρ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Δεν θεωρώ πως μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της στο θεσμό του κυπέλλου.

Στη Γερμανία, η Χάνσα Ροστόκ πάει στην έδρα της ουραγού Λούμπεκ. Δεν νομίζω, ότι η Χάνσα έχει καμία διάθεση να παίξει. Θέλει τη νίκη, θέλει να μπει γερά στο κόλπο της ανόδου, καθώς απέχει τρεις βαθμούς από τις πρώτες θέσεις. Θεωρώ πως η νίκη είναι σημαντική και αξίζει να την ποντάρουμε.

Κλείνω την τριάδα, με τον άσο της Σέφιλντ Γουένστεϊ επί της Γουίκομπ. Η Σέφιλντ ψάχνει τρόπο για να φύγει από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό, η Γουίκομπ είναι ουραγός και δεν νομίζω ότι έχει τύχη για να σώσει την παρτίδα. Ψάχνουν τρόπο οι γηπεδούχοι για να σωθούν και εκτιμώ ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη απόψε.

Δελτίο
Φενέρμπαχτσε - Μπασάκσεχιρ Κύπελλο Τουρκίας09/02/21 19:45 1 1.6 1-1
Λούμπεκ - Χάνσα Ροστόκ Γ' Γερμανίας09/02/21 20:00 2 2.15 PP
Σέφιλντ Γουένστεϊ - Γουίκομπ Championship09/02/21 21:00 1 2 2-0
Απόδοση Δελτίου: 6.88
Ποντάρισμα: 40
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X