Δυάδα με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ - Φράιμπουργκ

Δυάδα με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ - Φράιμπουργκ

Δυάδα από Conference και Europa League

Δυάδα με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ

Δυάδα από Conference και Europa League

  • Mε τα γκολ στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό
  • Με την ισοπαλία στο Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία πανέμορφη Πέμπτη. Έχουμε επιστρέψει και ήρθαμε ξανά με ταμείο. Χθες σας στείλαμε ταμείο και σήμερα αυτό θα συνεχιστεί για να μεγαλώσει και το σερί μας. Έτσι, ποντάρισμα σε μία δυάδα με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ.

Αρχή με ΠΑΟΚ – Ντιναμό. Ο ΠΑΟΚ πέρνάει μια δύσκολη περίοδο καθώς ηττήθηκε στην πρώτο παιχνίδι από την Ντιναμό με 2-0 και στα καπάκια ηττήθηκε και από τον μεγάλο αντίπαλο του τον Άρη στην Τούμπα με 1-0. Σίγουρα λοιπόν δεν είναι οι ιδανικές συνθήκες για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει δείξει και στο παρελθόν πως μπορεί να επανέλθει μετά από ένα κακό φεγγάρι και να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Η Τούμπα σίγουρα θα βράζει και ο δικέφαλος του Βορρά θα κυνηγήσει την ανατροπή. Έτσι, εμείς θα πάμε με τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1,91 στη Νοvibet.

Συνέχεια με Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ. Στο πρώτο ματς η Φράιμπουργκ είχε επικρατήσει με 1-0 της Γουέστ Χαμ και έχει προβάδισμα πρόκρισης. Εμείς στο συγκεκριμένο ματς θα πάμε με το Χ σε απόδοση 4,20 στη Novibet.

Δελτίο
ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 14/03/24 19:45 2-3 γκολ 1.91 5-1
Γουέστ Χαμ - Φράιμπουργκ 14/03/24 19:45 Χ 4.20 5-0
Απόδοση Δελτίου: 8.02
Ποντάρισμα: 1500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X