Bet με αμφίσκορο στο St Mary's

Bet με αμφίσκορο στο St Mary's

Σκοράρουν Σαουθάμπτον και Αστον Βίλα

Το καλό Bet είναι (και) σήμερα. Η Άστον Βίλα θέλει να τερματίσει το σερί ήττων της σήμερα που θα επισκεφτεί τη Σαουθάμπτον.

Η Σαουθάμπτον επανήλθε από την απογοήτευση από την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ με μια οριακή νίκη επί της Γουότφορντ.
Τώρα είναι καλύτερα ψυχολογικά και με άλλο αέρα υποδέχεται την Άστον Βίλα σήμερα Παρασκευή.

Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ μπορεί να βρίσκεται στη 14η θέση της Premier League, αλλά είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και έχει χάσει μόνο δύο από τις τελευταίες 12 εμφανίσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, με πρόσφατες επιτυχίες επί της Λιντς και της Γουότφορντ να τονώνουν το ηθικό στην ομάδα.

Το ηθικό της Άστον Βίλα, αντίθετα, θα είναι στο πάτο μετά από άλλη μια τραγική εμφάνιση το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ηττήθηκαν με 4-1 εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ στην τέταρτη σερί ήττα που την έφερε σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκτός έδρας έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει δεχθεί 11 γκολ, ενώ η Σαουθάμπτον έχει μόνο μία ήττα στο St Mary’s αυτή τη σεζόν.

Τα σημάδια δεν είναι καλά για τους οπαδούς της Βίλα…

Το σίγουρο είναι ότι και οι δυο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα.

Υποστηρίζω επίσης τη Σαουθάμπτον για να πάρει τους τρεις βαθμούς από την Αστον Βίλα που δεν έχει αυτοπεποίθηση.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί τουλάχιστον δύο φορές γκολ σε κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και έχουν σκοράρει ακριβώς ένα στα πέντε από τα έξι τελευταία τους, οπότε η σωστή πρόβλεψη για αμφίσκορο (και τελικό σκορ 2-1) είναι μάλλομν ελκυστική.

Ενα κλικ και στις προβλέψεις του Σταύρου Καζαντζόγλου σημαίνει ένα βήμα πιο κοντά στο ταμείο.

Δελτίο
Σαουθάμπτον - Αστον Βίλα Premier League05/11/21 22:00 GOAL 1.80 1-0
Απόδοση Δελτίου: 1.80
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X