Ο Ολυμπιακός θα έχει ζόρια με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θα έχει ζόρια με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολο ματς στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα την Αλμπα στο πρώτο από τα δυο ματς της εβδομάδας. Ο Ολυμπιακός, πάλι στο ΣΕΦ περιμένει απόψε τη Φενέρ. Οι Πειραιώτες δεν έδειξαν καλή εικόνα και παραλίγο να την πατήσσουν απέναντι στους Γερμανούς.

Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ στην άμυνα ήταν το πρόβλημα. Τώρα απέναντι στην τουρκική ομάδα το τεστ είναι σοβαρό. Δεν είναι σε φόρμα οι Τούρκοι, αλλά έχουν ποιότητα και εμπειρία.

Σίγουρα, οι Πειραιώτες δεν μπορούν να παίζουν πάντα όπως σούπερ έπαιξαν με την Μπασκόνια, την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ.

Σήμερα, πάντως, θα πρέπει να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι σε σχέση με προχθές. Η Φενέρ δεν είναι Αλμπα, έχοντας πολύ μεγαλύτερη ποιότητα με παίκτες, όπως ο Βέσελι, ο Ντε Κολό, ο Γκούντουριτς και ο Χένρι.

Η ομάδα από την Πόλη έχασε στην εκπνοή από καλάθι του Μίροτιτς με 76-74 από τη Μπαρτσελόνα. Σε ένα ματς που τα είχε όλα θα μπορούσε άνετα να νικήσει. Στο φινάλε της ξέφυγε και η νίκη με τη Ρεάλ (70-69) από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έχασε στο τέλος από δυο αντιαθλητικά φάουλ. Δεν είναι εύκολη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει δυναμικά την Ευρωλίγκα φέτος, αλλά του λείπει ψηλός και ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν είναι πρόβλημα. Αγωνία επικράτεί και για την κατάσταση του Παπανικολάου.

O Θάνος Τσίμπος πρόσφατα διάβασε με επιτυχία το ξέσπασμα (και) της Φενέρ.

Δελτίο
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Euroleague28/10/21 21:00 2 (+3.5) 1.9 67-65
Απόδοση Δελτίου: 1.90
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X