Το Κύπελλο Ελλάδας δίνει ευκαιρίες

Το Κύπελλο Ελλάδας δίνει ευκαιρίες

Τριάδα με δυο φαβορί και μια βόμβα

Αγώνες κυπέλλου Ελλάδας σήμερα. Είναι οι πρώτοι προημιτελικοί και όλοι έχουν φαβορί.

Πρώτη ξεκινά η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Μετά το νέο στραπάτσο από τον Άρη, η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια ειδικά σε μία διοργάνωση που δεν χωράνε λάθη.

Στον αγώνα πρωταθλήματος η ΑΕΚ παραχώρησε 2 – 2 στον Βόλο σε ένα ματς στο οποίο ουσιαστικά τελείωσε ο Καρέρα.

Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα που έχει είναι καλύτερη από τον Βόλο και μπορεί να κερδίσει έστω και δύσκολα μία ομάδα η οποία είναι πειθαρχημένη και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πάμε με τον άσο και το over ενάμιση γκολ στον αγώνα.

Ίδια επιλογή και στον αγώνα της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ μετά το 2-2 με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα υποδέχεται τη Λαμία για το κύπελλο.

Οι θεσσαλονικείς θέλουν να ξεσπάσουν και μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε μία ομάδα που το κύπελλο προφανώς δεν είναι πρώτη της επιλογή.

Και εδώ πάμε λοιπόν με τον άσο και το over ενάμιση γκολ που φαίνεται μία σίγουρη επιλογή παρά την χαμηλή απόδοση που έχει.

Το βράδυ στο Φάληρο ο Ολυμπιακός θα κάνει αλλαγές στην σύνθεση του αλλά και παλιά έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Άρη ο οποίος είναι σε φόρμα.

Είναι το πιο αμφίρροπο θεωρητικά ζευγάρι των προημιτελικών στο κύπελλο κάπως παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Η έδρα και η φόρμα προφανώς δίνουν αβαντάζ στους Πειραιώτες. Έχουν όμως μπροστά τους πολλά και δύσκολα παιχνίδια, η κούραση είναι δεδομένη και ο Άρης μπορεί να τους βάλει δύσκολα.

Πάμε κόντρα τον Ολυμπιακό οποίος τρέχει ένα απίστευτο σερί χωρίς ήττα. Πάμε με την μη ήττα του Άρη σε πολύ καλή απόδοση σε αυτό τον δύσκολο αγώνα στον Πειραιά.

Δελτίο
ΑΕΚ - Βόλος Κύπελλο Ελλάδας10/02/21 17:00 1 & over 1.5 1.47 4-2
ΠΑΟΚ - Λαμία Κύπελλο Ελλάδας10/02/21 19:00 1 & over 1.5 1.28 5-2
Ολυμπιακός - Αρης Κύπελλο Ελλάδας10/02/21 21:30 Χ2 2.64 2-1
Απόδοση Δελτίου: 4.97
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X