Με Παναθηναϊκό και Μπασκόνια

Με Παναθηναϊκό και Μπασκόνια

Στηρίζουμε την έδρα απόψε στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα που θα μπορέσει να μπει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και να παίξει στα πλέι οφ.

Όμως με τον Κάτας στον πάγκο έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Στοιχηματικά η Βαλένθια είναι το φαβορί για την νίκη στο ΟΑΚΑ.

Μοιάζει περίεργο που ακόμα και εντός έδρας ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί. Έχει κάνει όμως καλές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες και θα στηρίξουμε την νίκη του εντός έδρας κόντρα στην Βαλένθια που είναι καλή ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Ρεάλ μήτε Μπαρτσελόνα για να περάσει αέρας από το ΟΑΚΑ.

Δεύτερο ματς για σήμερα και αυτό από την Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις είναι σε top φόρμα, έχει σερί νικών και δείχνει πως η τύχη είναι με το μέρος της ειδικά στα ματς που κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Μπασκόνια όμως αν και δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι χειρότερη από την Ζαλγκίρις τουλάχιστον σε επίπεδο ρόστερ.

Η Ζαλγκίρις έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά θα πάμε κόντρα και θα στηρίξουμε τους Βάσκους που είναι γηπεδούχοι και μπορούν να σταματήσουν την φορά που έχει η ομάδα από τη Λιθουανία.

Δελτίο
Παναθηναϊκός - Βαλένθια Euroleague29/01/21 21:00 1 2.36 91-72
Μπασκόνια - Ζάλγκιρις Euroleague29/01/21 22:00 1 1.67 81-68
Απόδοση Δελτίου: 3.94
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X