Σύστημα με Ευρώπη και Σουηδία

Σύστημα με Ευρώπη και Σουηδία

Πάμε σε ένα σύστημα 3-4-5 από τα ματς που έχει σήμερα0

Ξεκινάμε το σύστημά μας με το παιχνίδι της Ίντερ Κλουμπ με την Τεούτα Ντουρές για τα προκριματικά του Conference League.

Έκανε τεράστια έκπληξη η Ιντερ στο πρώτο ματς επικράτησε 2-0, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο (37′, 56′), με πρωταγωνιστή τον Γκενίς Σολντεβίγια, που σημείωσε και τα δύο τέρματα. Το πρωτάθλημα Ανδόρας ξεκινά στις 19 Σεπτέμβρη (!), με την Ίντερ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ορντίνο. Μάλλον υποτίμησε την Ίντερ Κλαμπ και τώρα… τρέχει και δε φτάνει η  Τεούτα. Τρία είναι τα ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει φέτος, σε κανένα εξ αυτών δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Θα πάμε με τον άσο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League. Η εμφάνισή της Ομόνοιας στο Ζάγκρεμπ, μόνο πειστική δεν ήταν, γνώρισε την ήττα με 2-0 και οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση λιγοστεύουν. Πιο ποιοτική ομάδα από την Ομόνοια η Ντινάμο, πράγμα που φάνηκε και στο ματς της περασμένης Τρίτης. Ακολούθησε την Παρασκευή η 2η αγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα και με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε το εμπόδιο της Ντραγκοβόλιατς εκτός έδρας. Θα πάμε με το Χ.

Επόμενο παιχνίδι το Φλόρα Ταλίν – Λέγκια Βαρσοβίας. Οσο καταιγιστική ήταν με τη Χιμπέρνιανς, η πρώτη άλλο τόσο μέτρια ήταν απέναντι στη Λέγκια επί πολωνικού εδάφους ακόμα κι αν είχε αρκετά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από την αντίπαλο, καθώς το πρωτάθλημα της Εσθονίας είναι σε εξέλιξη. Το σοκ από το γκολ που δέχθηκε στο 3′ έδειχνε… αξεπέραστο H Λέγκια έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την επιστροφή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που έχει να συμβεί από το 2016 παρά το γεγονός πως αποτελεί την πιο πετυχημένη ομάδα της Πολωνίας. Πάμε με το Χ και εδώ.

Κλείνουμε με το Champions League στο παιχνίδι Ζαλγκίρις Βίλνιους – Φερεντσβάρος. Υστέρησε σημαντικά στο πρώτο παιχνίδι η πρώτη, φάνηκε η διαφορά ποιότητας με τη Φερεντσβάρος και το τελικό 2-0 είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Στόχος της Φερεντσβάρος είναι να προκριθεί στους ομίλους, όπως έκανε πέρσι (Τσάμπιονς Λιγκ) και πρόπερσι (Γιουρόπα). Πάμε με τον άσο.

Κλείνουμε με το Χ από τη Β’ Σουηδίας και συγκεκριμένα το παιχνίδι της Εστερ με την Γιόνσεπινγκ.

Δελτίο
Ιντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες - Τεούτα Ντουρές Προκριματικά Conference League27/07/21 18:45 1 3.3 0-2
Ομόνοια - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Προκριματικά Champions League27/07/21 19:00 Χ 3.5 0-1
Φλόρα Ταλίν - Λέγκια Βαρσοβίας Προκριματικά Champions League27/07/21 19:00 Χ 4.1 0-1
Ζαλγκίρις Βίλνιους - Φερεντσβάρος Προκριματικά Champions League27/07/21 20:00 1 4.35 1-3
Εστερ - Γιόνσεπινγκ Β' Σουηδίας27/07/21 20:00 Χ 3.2 1-0
Απόδοση Δελτίου: 659.18
Ποντάρισμα: 350
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X