Συνεχίζουμε με προκριματικά Champions League

Επόμενη σημερινή επιλογή το παιχνίδι της Λουντογκόρετς με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.

Κυρίαρχη η πρώτη στη Βουλγαρία αφού ουσιαστικά δεν έχει αντίπαλο, μιας και κατέκτησε το 10ο σερί πρωτάθλημα για να ξεκινήσει για μια ακόμα φορά από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας βέβαια και εμπειρία από ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και έτσι μπαίνει με τον αέρα του να περάσει όσο περισσότερους γύρους γίνεται.

Τέσσερα δυνατά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (2-1-1), ενώ το πρωτάθλημα εκκινεί στα τέλη του μήνα, έχοντας πιο πριν να δώσει αγώνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η Σαχτιόρ πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος, έπειτα από 15 χρόνια και έτσι επανεμφανίζεται μετά από καιρό στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στα προκριματικά του Γιουρόπα, χωρίς να καταφέρει βέβαια να φτάσει σε φάση ομίλων. Φέτος ευελπιστεί πως και με τη νεοσύστατη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν Ευρωπαϊκό όμιλο.

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη έχει αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη ΜΠΑΤΕ και μάλιστα με αγώνα λιγότερο.

Θα πάμε με το Χ.

Δελτίο
Λουντογκόρετς - Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ Προκριματικά Champions League07/07/21 20:00 Χ 3.65 1-0
Απόδοση Δελτίου: 3.65
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS