Θα τα βρει σκούρα η Ιταλία

Θα τα βρει σκούρα η Ιταλία

Δεύτερη επιλογή για σήμερα από το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αυστρία στο EURO

Δεύτερο παιχνίδι από το EURO, αυτό της Ιταλίας με την Αυστρία.

Αψεγάδιαστη ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων, σημείωσε τρεις νίκες κρατώντας απαραβίαστη την εστία της! Την τελευταία αγωνιστική, παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στην ενδεκάδα, παρ’ όλα αυτά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ουαλία, επικρατώντας 1-0, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Έμεινε για 30ό ματς αήττητη και ισοφάρισε ρεκόρ 80 ετών, απόψε φιλοδοξεί να το σπάσει. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει εκτός, τα προηγούμενα του ομίλου έγιναν στη Ρώμη.

Σφράγισε πανηγυρικά την παρθενική της πρόκριση στους «16», κερδίζοντας την Ουκρανία 1-0. Πραγματοποίησε, ίσως, την καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στο τουρνουά, βοήθησε το γεγονός πως ο Φόντα απαρνήθηκε το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και επανέφερε το δοκιμασμένο 4-2-3-1.

«Η Ιταλία δεν είναι ανίκητη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στη χώρα που γέννησε το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Φόντα, στη συνέχεια όμως εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που δεν θα μπορέσουν Αυστριακοί οπαδοί να πάνε στην Αγγλία λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Θα τα βρουν σκούρα οι Ιταλοί, πάμε με το Χ.

Δελτίο
Ιταλία - Αυστρία EURO 202126/06/21 22:00 Χ 3.85 0-0
Απόδοση Δελτίου: 3.85
Ποντάρισμα: 400
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X