Με τον αέρα του Braveheart

Με τον αέρα του Braveheart

Μονή επιλογή από το EURO 2021

Πάμε σε ένα μονό από τα σημερινά παιχνίδια και το Κροατία-Τσεχία.

Απέτυχε να κερδίσει την Τσεχία (1-1) η Κροατία και μειώθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση. Ήταν λίγο καλύτερη επιθετικά σε σχέση με την πρεμιέρα (ήττα με 1-0 από την Αγγλία), όμως και πάλι υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Προκρίνεται στους «16» Ως 2η αν κερδίσει, χάσει η Τσεχία και καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (-3), αλλιώς θα είναι 3η με 4 βαθμούς και πάλι περνάει. Αν χάσει τίθεται εκτός, ενώ αν έρθει ισόπαλη θα είναι μεν 3η, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Σκωτία λόγω καλύτερης επίθεσης, αλλά με μόλις 2 βαθμούς, οπότε θα είναι αδύνατο να βρεθεί στις 4 καλύτερες (τρίτες) των 6 ομίλων.

Η Σκωτία έκανε ψυχωμένη εμφάνιση κόντρα στην Αγγλία, άξιζε στο έπακρο τον βαθμό που απέσπασε (0-0). Έκλεισε τους χώρους, βραχυκύκλωσε κάθε προσπάθεια των Άγγλων, ήταν και τυχερή στο δοκάρι τους, στο ξεκίνημα του αγώνα και πήρε αυτό που ήθελε. Βέβαια στο επιθετικό σκέλος έκανε ελάχιστα.

Θέλει νίκη, για να είναι σίγουρα 3η (με 4 βαθμούς και στους «16»), ενώ τερματίζει 2η αν παράλληλα χάσει η Αγγλία (από την Τσεχία) και η Σκωτία καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (είναι στο -3 από την Αγγλία). Σε περίπτωση ισοπαλίας μένει 4η (χειρότερη επίθεση από Κροατία), ίδια κατάληξη αν ηττηθεί. Πάντως, είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή να προκριθεί από τον πρώτο γύρο τελικής φάσης μεγάλης διοργάνωσης.

Δελτίο
Κροατία - Σκωτία EURO 202122/06/21 22:00 2 2.95 3-1
Απόδοση Δελτίου: 2.95
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X