Φινλανδικό σύστημα

Φινλανδικό σύστημα

Πάμε σε σύστημα 2-3 από την Φινλανδία

Η σημερινή μας πρόταση είναι σύστημα 2-3 από τη Φινλανδία.

Πρώτο ματς, το ματς της Κότκα με τη Χέλσινγκφορς. Μετά την ήττα στην έδρα της πανίσχυρης Ίντερ ακολούθησε νέα ήττα για τη πρώτη, αυτή τη φορά στην έδρα της ανεβασμένης Ίλβες με 2-0. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Άργκο Αρμπέιτερ στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο α’ ημίχρονο μάλιστα φάνηκε αρκετά απειλητική, αλλά αμυντικά πέρα από τον ήρωα Λέπολα χρειάστηκε και αυτοθυσία των συμπαικτών του σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις. Με βίαιο τρόπο διεκόπη το αήττητο σερί της δεύτερης, αφού στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε εντός έδρας κόντρα στην Ίντερ Τούρκου, γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν με το βαρύ 1-4. Θα πάμε με τον άσο.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Λάχτι με την Ιλβες. Η Λάχτι μπορεί να μην είχε στις τάξεις της τον αναντικατάστατο μέσο Γιασίν Ασέχνουν, όμως στάθηκε επάξια στην έδρα της Μάριεχαμν και έφυγε θριαμβεύτρια με το υπέρ της 3-0.  Απών ο βασικός μέσος Ακοέτε Ενίνφουλ (5/0) που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Τονγκό. Η Ιλιβες πιστοποίησε την καλή της αγωνιστική κατάσταση με τη νέα εντός έδρας νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, αυτή τη φορά επί της νεοφώτιστης Κότκα με 2-0. Η ομάδα του Γιάρκο Βις είχε υπομονή στο παιχνίδι της, καθώς χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τα μισά της επανάληψης για να προηγηθεί και μέσα σε ένα λεπτό να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Εδώ θα προτιμήσουμε το Χ.

Κλείνουμε με ένα ακόμα ματς από τη Φινλανδία. Αυτό ανάμεσα σε Σεϊναγιόεν και Κουόπιο. Μάλλον θα πρέπει να αιτηθεί να αγωνίζεται μονίμως εκτός έδρας η πρώτη καθώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την έδρα της κατάφερε να πάρει τη νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα της Χόνκα με 1-0. Η Κουόπιο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ίλβες πολλοί περίμεναν ότι το συγκρότημα του Σίμο Βαλακάρι θα έβγαζε αντίδραση και θα επέστρεφε στις νίκες, όμως αυτό δε συνέβη καθώς γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη το φορά εντός έδρας από τη Χάκα με 1-2. Θα πάμε με τον άσο.

Δελτίο
Κότκα - Χέλσινγκφορς Α' Φινλανδίας10/06/21 18:30 1 3.5 0-2
Λάχτι - Ίλβες Α' Φινλανδίας10/06/21 18:30 Χ 3.4 3-1
Σεϊναγιόεν - Κουόπιο Α' Φινλανδίας10/06/21 18:30 1 3.64 0-1
Απόδοση Δελτίου: 43.32
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X