Μέχρι και Σρι Λάνκα έχει το μενού

Μέχρι και Σρι Λάνκα έχει το μενού

Πάμε σε σύστημα 2-3 από σημερινά ματς

Πάμε σε μια τριάδα με σύστημα 2-3.

Ξεκινάμε με το ματς από τα προκριματικά για το Μουντιάλ στην Ασία και το παιχνίδι της Σρι Λάνκα με τη Νότια Κορέα. Παρουσιάστηκε κατά πολύ βελτιωμένη η Σρι Λάνκα με τον Γιουγκοσλάβο τεχνικό Αμίρ Άλαγκιτς στον πάγκο της. Μπορεί να γνώρισε την 5η ήττα της σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση, ωστόσο ήταν ανταγωνιστική κόντρα στον Λίβανο και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της. Το τελικό 3-2 ήρθε κυρίως λόγω της αδυναμίας στις ψηλές μπάλες.

Σε ρυθμούς προπόνησης η Νότιος Κορέα συνέτριψε 5-0 το Τουρκμενιστάν και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο δεν είχαν καμία όρεξη να μπουν σε μπελάδες το Σάββατο και δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης φυσικά στην επόμενη, ωστόσο χρειάζεται και τυπικά τους τρεις βαθμούς στο σημερινό ματς με τους ερασιτέχνες της Σρι Λάνκα για να είναι 100% σίγουρη.

Πάμε και στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Ιταλίας, μιας από τις λίγες λίγκας που παίζουν ακόμα εκτός Σκανδιναβίας. Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Αβελίνο με τη Πάντοβα. Δύο ομάδες με πολύ δυνατή άμυνα για αυτό και είναι δύσκολο το αποτέλεσμα. Θα πάμε όμως και πάλι με το Χ. Με το ίδιο αποτέλεσμα θα πάμε και για το παιχνίδι της Αλεσάντρια με την Αλμπινολέφε.

Δελτίο
Σρι Λάνκα - Νότια Κορέα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου09/06/21 14:00 Χ 29 0-5
Αβελίνο - Πάντοβα Γ' Ιταλίας09/06/21 18:30 Χ 3.05 0-1
Αλεσάντρια - Αλμπινολέφε Γ' Ιταλίας09/06/21 21:30 Χ 3.25 1-2
Απόδοση Δελτίου: 287.46
Ποντάρισμα: 300
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X